Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 09:49

Як п"яна Періс Хілтон зірвала свій концерт в Москві (ФОТО)

Сольний концерт "блондинки в шоколаді" і за сумісництвом співачки Періс Хілтон був скасований стараннями самої заморської гості.

Замість цього спадкоємиця багатомільйонної імперії Хілтон вирішила блиснути іншою гранню свого таланту і відіграла діджейський сет в модному московському клубі.

Вередлива з похмілля 26 літня блондинка прибула в клуб пізно вночі, змусивши понервувати не тільки всю тусовку, але і організаторів.

Ледве ступивши на поріг закладу, скандалістка тут же відправилася в гримерку, де провела близько години в розбірках з організаторами. Питання на порядку денному стояло - співати або не співати. Щоб не зривати запланований вечір, організатори разом з Хілтон прийшли до загального рішення - артистка виступить в ролі DJ. Іменита спадкоємиця дуже швидко увійшла в образ. Відриваючись на всю котушку, Періс не впускала можливості помилуватися красою танцівниць, підбурюючи публіку гострими фразочками. Для більшої переконливості "шоколадна блондинка" розбила пару келихів. Пояснила - ненавмисно.

Вже розігріта, Періс перекинула пару стопок текіли і пустилася в танець.

Через годину діджей Періс видихалася і направила свої худі ніжки відпочивати в VIP-зону.

Настрій заморської діви піднявся настільки, що Хілтон почала просто кидатися в обійми шанувальників. Охорона у свою чергу намагалася всіляко відгородити пустотливу Періс від посягань шанувальників, проте сама Хілтон була непохитна.

До речі, з алкоголем в Москві у Хілтон зав"язалася особливо ніжна дружба. Напередодні красуня в компанії новоспечених російських друзів відвідала елітний винний бутік, де купила товару на 60 000 доларів!

Чергову розмову з організатором з приводу її поведінки Періс довелося пережити в туалеті. Світська левиця вислухала на свою адресу немало претензій, проте, щоб збентежити її, треба гарненько постаратися! Вже через декілька хвилин Хілтон насолоджувалася напівоголеною танцівницею. Нагадаємо, свого інтересу до дівчат Хілтон не приховує - закордонні папараці не раз знімали скандалістку в палких обіймах інших панночок, пише Твій день.

Зараз ви читаєте новину «Як п"яна Періс Хілтон зірвала свій концерт в Москві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути