середа, 29 січня 2020 14:41

Jerry Heil розкрила таємницю, хто її продюсер

Автор: прес-служба
  Справжнє ім'я Jerry Heil - Яна Шемаєва. Вона родом з Василькова Київської області
Справжнє ім'я Jerry Heil - Яна Шемаєва. Вона родом з Василькова Київської області

Співачка Jerry Heil розповіла, хто насправді є її продюсером. Таємницю розкрила в своєму Instagram.

Деталями злету своєї кар'єри знаменитості довелось поділитись після появи в мережі негативних коментарів користувачів. Вони не вірили у простий шлях співачки до шоу-бізнесу.

Особливо користувачів почало хвилювати, як без великих грошей можна було отримати 14 млн переглядів кліпу #ОХРАНА_ОТМЄНА на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна учасниця "Голосу країни" звернулася до Зеленського

"Я завжди казала вам, що мене ніхто не продюсує. Але я обманювала. Як у кожного артиста, який знімає кліпи і дає сольні концерти, у мене є покровитель. Більше того, це цілий продюсерський центр. Наді мною працює величезна команда фрілансерів, які відмінно знають, як працює шоу-бізнес в інтернеті. У нас регулярні зібрання, брейн-шторми. Кожного дня ми з командою вирішуємо, як я виглядатиму, яку пісню випущу наступною. Доходить до того, що продюсери іноді контролюють, що я їстиму на сніданок. Тепер ви знаєте: продюсер у мене є. І цей продюсер – це ви", - звернулася Jerry Heil до своїх фанатів.

Шанувальники співачки дали назву своїй спільноті - #ПАНДАТІМ.

Переглянути цей допис в Instagram

Я ЗАВЖДИ КАЗАЛА ВАМ, ЩО МЕНЕ НІХТО НЕ ПРОДЮСУЄ. АЛЕ Я ОБМАНЮВАЛА! (Увага: безсоромний клікбейт🙃) . Як у кожного артиста, який знімає кліпи і дає сольні концерти, у мене є покровитель. Більше того, це цілий продюсерський центр! Наді мною працює величезна команда фрілансерів, які відмінно знають, як працює шоу-бізнес в інтернеті! У нас регулярні зібрання, брейн-шторми! Кожного дня ми з командою вирішуємо, як я виглядатиму, яку пісню випущу наступною. Доходить до того, що продюсери іноді контролюють, ЩО Я ЇСТИМУ НА СНІДАНОК! Тепер ви знаєте: продюсер у мене є. І ЦЕЙ ПРОДЮСЕР — ЦЕ ВИ♥️ #пандатім

Допис, поширений YouTube🎥 JERRY HEIL (@thejerryheil)

Співак Макс Барських дав відверте інтерв'ю про особисте, дітей, кулінарні здібності і висновки 2019 року журналу "Отдохни". З несподіваного боку артист також відкрився fashion-фотографу Ярославу Бугаеву.

Зараз ви читаєте новину «Jerry Heil розкрила таємницю, хто її продюсер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути