понеділок, 01 лютого 2016 12:18

Ірина Шейк пішла від Бредлі Купера - ЗМІ

Автор: Reuters
 

Модель Ірина Шейк і актор Бредлі Купер, які були разом менше року, за який парочка встигла з'їхатися і, подейкували, задуматися про спільних дітей, більше не разом.

Красуня залишила знаменитого коханого заради нових відносин. однією з причин розставання таки називають розбіжності з матір'ю Бредлі,, повідомляє видання radaronline.com, посилаючись на достовірні джерела.

Автор: Reuters
 

"У Ірини з Бредлі все було добре, але в період різдвяних свят вони почали свариться. В основному у них виникали непорозуміння через натягнуті відносини Ірини з матір'ю Бредлі" - розповів інсайдер. Жінки спершу дуже подружилися, що не могло не радувати Бредлі, який об'єднує їх але від любові до ненависті - один крок. "Ірина - сильна і красива російська жінка, яка знає, чого вона хоче. Напевно, мама Бредлі мріяла не про таку невістку. Шейк дуже серйозно ставилася до Бредлі, і засмучена, що у них не склалося. Тим більше, що все закінчилося саме так"- сказав інсайдер.

Новим обранцем Шейк вважають британського манекенника Стефана Джеймса. У його компанії Ірина відсвяткувала своє тридцятиріччя 6 січня.

"Зараз рано щось говорити, але вони точно подобаються один одному. Ірина зі Стефаном знайомі давно, він знає, чому вони з ним розбіглися і тепер бажає підтримати і розважити її. Те, що вони з Джеймсом спершу були друзями, дуже допомагає їм у відносинах. Ірина довіряє йому, і сподівається, що цього разу зробила правильний вибір"- розповіло джерело.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк пішла від Бредлі Купера - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути