Ексклюзиви
середа, 24 жовтня 2012 10:31

Іллі Рєзніку подарували квартиру в Києві

Іллі Рєзніку подарували квартиру в Києві
Новосілля подружжя планує справити ближче до Нового року Фото: ИТАР-ТАСС

Поет-пісняр Ілля Рєзнік став власником розкішних апартаментів в Києві. Автор хітів Пугачової і Леонтьєва зі своєю дружиною не виключають для себе можливості переїзду в Україну на ПМП.

Нещодавно Ілля Рєзнік та його дружина Ірина переймались придбанням нерухомості в Києві. Кажуть, знаменитий поет-пісняр так втомився від столичної суєти і скандалу, який підняла його колишня дружина Муніра, що зважився на радикальні зміни у своєму житті.

Нагадаємо, у 74-річного поета стався серцевий напад після того, як він подивився скандальну програму Андрія Малахова "Пусть говорят". Самого Рєзніка в студії не було: він спеціально для ефіру записав свій відеокоментар, а також надав фото і відео з особистого архіву. При цьому Рєзніку обіцяли, що програма буде суто позитивною.

Але в підсумку на телевізійному шоу, яке подивився автор хітів для зірок російської естради, гості досить непривабливо висловлювалися на його адресу. Серед тих, хто виступив з критикою на адресу Рєзніка, виявилася і співачка Любов Успенська.

Поетові стало погано, за словами його дружини Ірини, у нього прихопило серце, однак від госпіталізації він відмовився. Добу пролежав вдома, а потім за наполяганням дружини звернувся до фахівців. Стан Рєзніка погіршився, він був доставлений в закритий військовий госпіталь в Москві.

Однак Ілля Рєзнік зміг видертися і тепер задумався про переїзд з Росії в Україну. "Я не виключаю того, що мені доведеться залишити Росію. Нам з дружиною Іриною зараз найкомфортніше буде в іншому місці. Можливо, у Києві - там живуть наші друзі, які нас підтримують. Там можна жити спокійно", - заявив Ілля Рєзнік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілля Рєзнік через цькування переїжджає жити в Київ

Подружжя вже було пригледіло собі бюджетний варіант, але тут Рєзнікам допоміг їхній друг. Дружина поета-пісняра Ірина розповіла: "Ми спочатку дійсно хотіли купити квартиру в Києві, щоб перебратися туди на якийсь час жити. Але потім несподівано наші друзі, які є забудовниками в Києві, запропонували нам абсолютно безкоштовно апартаменти в одному зі своїх житлових комплексів. Звичайно ж, нам дуже приємно і ми з Іллею будемо просто щасливі там жити".

Нове житло Рєзніків знаходиться в нещодавно відбудованому житловому комплексі за декілька кілометрів від Києва. Йдеться про чотирикімнатні апартаменти. Кажуть, в новому гніздечку Рєзніків вже йдуть оздоблювальні роботи. Справити новосілля подружжя планує ближче до Нового року.

Зараз ви читаєте новину «Іллі Рєзніку подарували квартиру в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути