Ексклюзиви
середа, 23 травня 2018 15:21

Її гра стала кращою: стиліст оцінив перший вихід Меган Маркл у статусі герцогині
10

Принц Гаррі та Меган Маркл
Фото: Reuters
Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Вчора Меган Маркл вперше вийшла в статусі члена королівської родини. Акторка приєдналась до свого чоловіка принца Гаррі на святкуванні дня народження принца Чарльза у Букінгемському палаці.

Про те, що змінила свої модні звички, стало очевидно з образу, в якому прийшла на прийом. Зірковий стиліст Лукас Армітаж заявив про це. Вихід Маркл порівняли з виходом на подібному заході Кейт Міддлтон у 2012 році.

 

По-перше, Меган прийшла на зустріч у панчохах, також вразила акуратною зачіскою і вишуканим клатчем.

На людях Меган Маркл з'явилась у сукні від Goat, бренду, якому віддає перевагу Кейт Міддлтон. Панчохах від Sloaney та капелюшку марки Philip Treacy.

Доповнила образ браслетом та сережками з діамантами за £1,400 дизайнера Vanessa Tugendhaft.

"Ми бачимо, що Меган дебютувала на королівському прийому у ролі дружини принца Гаррі, і вона покращила свою "гру". Ми рідко бачили її у монохромних тонах, але тепер вона обрала однотонну сукню, які вдягають жінки з родини монархів на офіційні заходи. Її образ більш акуратний, сукня сидить гарно, - говорить стиліст Лукас Армітаж в бесіді Femail, - прозорі рукава консервативні, але підходять весняній погоді".

Дехто у мережі розкритикував Меган Маркл за занадто білий колір панчох, зазначивши, що вона не має бути ідентичною Кейт Міддлтон, а стиліст має обирати правильно колір одягу герцогині.

Перед весіллям Меган Маркл та принца Гаррі у аеропорту Лондона побачили кузину Маркл та племінників, які не отримали запрошення на церемонію. 13 валіз складали багаж родичів зірки "Форс-мажорів". Гості почали постити фото у соцмережі з Лондона. Родичі оселились неподалік місця, де мали вінчатися принц та актриса.

Також у Лондон прибули гості, яких запросила Меган Маркл на весілля. Колеги акторки за серіалом, Джасінда Баретт, яка знімалась з дружиною принца Гаррі, а також актор Габріель Махт. Колеги Маркл активно постили фото з прогулянок біля королівського палацу.

Зараз ви читаєте новину «Її гра стала кращою: стиліст оцінив перший вихід Меган Маркл у статусі герцогині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути