понеділок, 30 березня 2020 11:14

Хто візьме участь у чвертьфіналі "Голосу країни"
15

29 березня за місце у чверть фіналі шоу "Голос країни" змагалися учасники команди Дана Балана
Фото: facebook.com/goloskrainy
Роман Сасанчин візьме участь у прямих ефірах у команді Тіни Кароль
Роман Сасанчин візьме участь у прямих ефірах у команді Тіни Кароль
Анастасія Балог посіла перше місце у вокальних нокаутах та візьме участь у прямих ефірах "Голосу країни"
Анастасія Балог посіла перше місце у вокальних нокаутах та візьме участь у прямих ефірах "Голосу країни"

29 березня на каналі "1+1" вийшов 11-й випуск 10 сезону вокального телешоу "Голос країни". У вокальних нокаутах змагалися за місце в чвертьфіналі та право заспівати в прямому ефірі учасники команди Дана Балана.

У інших зірових суддів шоу - Тіни Кароль, Потапа, Насті Каменських та Монатіка - була можливість "украсти" виконавців до своєї команди.

Першим на сцену вийшов учитель історії Назар Яцишин. Зірковий тренер залишився задоволений його виступом та посадив Назара на перший стілець.

Наступною на сцену вийшла зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька, яка заспівала ніжну колискову "Ой, ходить сон...". Її виконання вразило не лише суддів, але й учасників проєкту.

"Реально, зараз співала душа українського народу", - сказала про виступ Дарини інша учасниця команди Дана Балана Галина Рудик.

Посунувши Назара Яцишина, Дар'я посіла перший стілець.

Третьою на вокальні нокаути вийшла яскрава Крістіна Карабанова. Її Дан Балан відправив на третій стілець.

Четвертою співала Індіра Єдільбаєва. Як потім сказав Потап, виступ Індіри вразив його і відправив у вокальний нокаут. Посівши перше місце, Індіра змістила в зону ризику Крістіну.

А от пісня Whitney Houston "I Have Nothing" у виконанні Сюя Чуань Юна не вразила Дана Балана та відправила виконавця одразу на лаву запасних.

Наступною боролася за прямі ефіри співачка з дитячим голосом - Галина Рудик. Виконання Рудик Дан Балан оцінив на четверте місце, що змістило Крістіну Карабанову на стілець очікування.

Далі на сцену піднімається співачка і мама 2 дітей Тамара Балюк. Хоча виконання хіта Сема Брауна "Stop" оцінили інші судді проєкту, зірковий тренер відправив Тамару на лавку запасних.

Передостанньою участь у нокаутах взяла фанатка свого зіркового тренера Дана Балана - 16-річна Анастасія Балог.

"Моя мрія - привести Дана Балана до перемоги", - заявила учасниця його команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто продовжить боротьбу за звання "Голос країни" в одноіменному шоу

Вдалий виступ приніс Анастасії перше місце та забезпечив участь у прямих ефірах. У результаті ротації Індіра Едильбаєва посіла друге місце, Назар Яцишин потрапив у зону ризику, а Галина Рудик пересіла на стілець очікування.

Завершальним цього випуску шоу "Голос країни" став виступ Романа Сасанчина. Він виконав пісню "Зорі запалали" гурту "Без обмежень".

Зірковий тренер Тіна Кароль зізналася, що саме Роман Сасанчин надихнув її на написання пісні "Україна - це ти!" і вважає, що він у майбутньому може скласти серйозну конкуренцію Олегу Виннику.

Дан Балан відправив Романа на лаву запасних, однак Тіна Кароль здійснила "крадіжку". Це забезпечило Сасанчіну місце в прямих ефірах у складі команди співачки.

Отже, участь у чвертьфіналі від команди Дана Балана візьмуть Назар Яцишин, Дарина Петрожицька, Індіра Едильбаєва, Анастасія Балог та Марія Кондратенко, яку на минулому вокальному нокауті Дан Балан "украв" у команди Монатіка.

Через оголошений в Україні карантин перенесли прямі ефіри шоу "Голос країни-10". Щоб зменшити небезпеку, всі репетиції учасників із тренерами скасували або перевели в онлайн-режим, повідомили на сайті "1+1". Прямі ефіри, які планували на 5, 12 і 19 квітня, перенесли на інші дати.

Зараз ви читаєте новину «Хто візьме участь у чвертьфіналі "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути