неділя, 22 квітня 2007 17:19

Хілларі Клінтон влаштує чоловіка на роботу

Кандидат в президенти США, сенатор від штату Нью-Йорк Хілларі Клінтон у разі перемоги на виборах планує призначити свого чоловіка, екс-президента США Білла Клінтона послом миру.

"Він сказав, що зробить все, про що я попрошу. Я візьму його на роботу", - заявила Клінтон.

За словами колишньої першої леді, її чоловік є кращим кандидатом, щоб очолити "групу підтримки" США в світі. Клінтон відзначила, що колишні президенти можуть зіграти велику роль у створенні позитивного образу Америки на міжнародній арені.

За словами сенатора, зараз США особливо цього потребують, враховуючи наслідки іракської війни, яка спровокувала зростання антиамериканських настроїв у світі.

Білл Клінтон, який пішов у відставку з поста президента США в 2001 році, продовжує користуватися популярністю у американських демократів. Залишивши Білий дім, він багато виступав з лекціями і займався гуманітарними проектами. У 2005 році він очолив програму ООН з надання допомоги постраждалим в результаті руйнівного цунамі в Південно-Східній Азії.

Хілларі Клінтон є одним з головних претендентів на пост президента США від Демократичної партії. Вона офіційно оголосила про намір балотуватися в президенти в січні 2007 року. Вибори пройдуть в листопаді 2008 року, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Хілларі Клінтон влаштує чоловіка на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути