Ексклюзиви
субота, 05 грудня 2015 12:10

HelpSport on the Fashion sport day об'єднав політиків, відомих українських спортсменів, співаків в соціальному заради розвитку спорту в Україні
11

В готелі "Прем'єр Палац" відбулася реалізація другого етапу . Проект HelpSport спрямований на ефективне вирішення проблеми занедбаного стану спортивних об'єктів на території України.

"Сформувати громадську думку і створити попит на спорт, а також мотивувати суспільство на заняття спортом, формуючи таким чином здорову націю. У свою чергу держава повинна сприяти цьому." - розповідає автор та ініціатор проекту"HelpSport" Денис Силантьєв, срібний призер Олімпійських ігор, чемпіон світу та Європи.

У програмі вечора продемонстрована спеціально створена спортивна колекція "HelpSport" від громадського діяча та стиліста Інни Силантьєвої та українського дизайнера Ірини Патернак. Телеведуча і хореограф-постановник Збірній команди України з художньої гімнастики Іриша Блохіна граціозною ходою відкрила показ.
На подіум вийшли видатні спортсмени світового рівня: Ірина Мерлені, Юлія Єлістратова, Сергій Стаховський, Ганна Різатдінова, Іван Гусін, а також хореограф Сергій Костецький та Василь Бондарчук.

Також, ініціативу підтримали сім'ї депутатів з дітьми, які вийшли на подіум на підтримку проекту HelpSport.
На заході були присутні народні депутати України: Д.О. Силантьєв, А.А. Тетерук, С.В. Рибалка, В.М. Романюк, Д.А. Стожорук, Н.Ю. Королевська, В.І. Вовк.
Проект пройшов за підтримки Міністерства молоді та спорту України та міжфракційного депутатського об'єднання "Здорова нація".
По завершенню другого етапу проекту "Help Sport on the Fashions port day" відбулася передача спортивної колекції одягу "HelpSport" і спортивного інвентарю обласним дитячо-юнацьким спортивним школам України.

Зараз ви читаєте новину «HelpSport on the Fashion sport day об'єднав політиків, відомих українських спортсменів, співаків в соціальному заради розвитку спорту в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути