Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2019 13:06

Гурт KAZKA прокоментували критику про виступ на Нацвідборі

Гурт KAZKA прокоментували критику про виступ на Нацвідборі
Гурт KAZKA звернулися до шанувальників. Фото: instagram.com

Український гурт KAZKA, який розкритикували після виступу на Національному відборі до Євробачення-2019, звернувся до шанувальників.

Спочатку музиканти подякували усім за підтримку, й зізналися, що саме завдяки їй прагнуть досягати нових висот. Крім цього, колектив заявив, що має куди рости та не боїться визнавати свої слабкі місця, на сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Onuka зіграла мелодію на 300-річних свищиках

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KAZKA (@kazka.band)

"Претендувати на те, щоб виступати від імені всієї країни - це велика відповідальність! Ми не боїмось визнавати свої слабкості. Нам є над чим працювати та куди вдосконалюватись. Розуміємо, що суспільство (як фанати, так і ті, хто не зичать нам успіху) будуть кожну нашу помилку розглядати під мікроскопом. Це нормально,бо здорова критика дає поштовх ставати кращим! На жаль, ми також помітили спроби задіяти брудні методи боротьби в Нацвідборі 2019 року", - заявив гурт.

Гурт не збираються опускати руки через шквал критики в мережі, бо вірять "в себе, свою команду, свого глядача і в ту музику, яку грають".

Згідно з жеребкуванням, гурт KAZKA вийшов на сцену 16 лютого в другому півфіналі Нацвідбору до Євробачення-2019.

Ще під час трансляції шоу, люди в соцмережах не приховували свого розчарування від вокалу солістки колективу Олександри Заріцької. Навіть запровадили флешмоб #NOKAZKA.

Співачка Віра Кекелія оприлюднила конкурсний трек для нацвідбору на Євробачення-2019.

Композиція отримала назву WOW. Її написав чоловік Віри, співак Роман Дуда. Віра зізналася, що своїм виступом хоче надихнути слухачів вірити в себе та здійснювати свої мрії негайно.

Зараз ви читаєте новину «Гурт KAZKA прокоментували критику про виступ на Нацвідборі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути