Ексклюзиви
середа, 17 серпня 2016 12:02

Гурт "Monochromea" презентував свою музичну сповідь

Автор: Прес-служба
 

Гурт "Monochromea" випустив новий трек про любов. Пісня "Watching Me" стала музичною сповіддю фронтвумен колективу Nanè, справжнє ім'я - Христина Хром'як.

Протягом багатьох років артистка приховувала біль особистої трагедії. "Watching Me" стала піснею-подякою персональному янголу-охоронцю. Співачка зізнається, що минуло багато часу, перш ніж пережиті нею почуття втілилися в пісню:

"Довгий час я взагалі не дозволяла собі заглиблюватися в цю тему, настільки кривавими були душевні рани. Зараз, коли минуло вже більше 10 років з моменту трагічної втрати - я відчула, що готова про це заспівати. Так на одному диханні з'явилася "Watching Me" і кожен раз, коли я її співаю - відбувається катарсис. Це, свого роду, пісня-звільнення, через яку я можу сказати невисловлене, виплакати невиплакане і просто запитати: чи спостерігаєш ти за мною зі свого раю?" - розповіла Nanè.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Monochromea" виступив на головній площі країни

Нагадаємо, що на презентації нової програми гурту "Monochromea" в Києві бас-гітарист "Океану Ельзи" Денис Дудко відзначив професіоналізм колективу та вміле поєднання ним року з елементами фольклору.

Автор: Прес-служба
 
Зараз ви читаєте новину «Гурт "Monochromea" презентував свою музичну сповідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути