Ексклюзиви
четвер, 31 березня 2011 12:57

Горбачов відсвяткував 80-річчя в компанії зірок Голлівуду
7

Фото: Фото: Reuters

У Лондоні в Альберт-Холі пройшла перша церемонія вручення премії Михайла Горбачова. Захід було приурочено до 80-річного ювілею першого і останнього президента СРСР. На гала-вечір зібралися переважно зірки світової величини, а також інженери, винахідники.

"Навіть у свої 80 років Михайло Горбачов тримається молодцем. Він непробивний", - написав у своєму блозі один з почесних гостей вечора, екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер.

Церемонія вручення премії була організована в кращих традиціях світського заходу. Червона доріжка, дами у вечірніх вбраннях, джентльмени в класичних костюмах і метеликах. Велика частина запрошених - зірки кіно і музики.

По червоній доріжці в цей вечір дефілювали Шерон Стоун, Голді Хоун, Міла Йовович, Кетрін Дженкінс, Мел Сі, Холлі Валленс і багато інших. Сам ювіляр прибув у супроводі своєї дочки Ірини Вірганської. Також на вечорі були присутні онуки колишнього політика, світські левиці Ксенія і Анастасія.

Лауреатом премії Михайла Горбачова стали творець Всесвітньої мережі (WWW) Тім Бернерс-Лі та засновник телеканалу CNN Тед Тернер. Також нагороду вручено кенійському інженеру Евансу Вадонго. Вадонго винайшов лампочки, що працюють на сонячних батареях, які покликані замінити в Кенії гасові лампади.

Після церемонії вручення премії відбувся благодійний концерт, на якому виступили серед інших Ширлі Бейсі, Брайан Феррі, Андрій Макаревич та Хор Турецького. Доходи від заходу, сума яких оцінюється в 5 мільйонів фунтів стерлінгів, будуть розподілені між фондом Михайла Горбачова і фондом Macmillan Cancer Support, який займається допомогою хворим на ракові захворювання.

Зараз ви читаєте новину «Горбачов відсвяткував 80-річчя в компанії зірок Голлівуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути