Ексклюзиви
понеділок, 24 лютого 2020 00:04

"Голос країни 10 сезон": чим закінчився черговий ефір?

"Голос країни 10 сезон": чим закінчився черговий ефір?
Закінчився черговий ефір "Голосу країни". Фото: ТСН

Пройшов шостий етап сліпих прослуховувань вокального шоу "Голосу країни 10". Місць залишилося все менше, тому цей ефір був дуже напруженим.

На головній вокальної сцені країни виступила дівчина, яка стала жертвою сімейного насильства, а також офіцер Збройних Сил України та актор дубляжу серіалу "Чудовий вік", підбиває підсумки Сегодня.

Першою сліпі прослуховування шостого ефіру відкрила львів'янка Тетяна Ничай. Батько дівчини - оперний співак, після народження дочки був змушений змінити професію, щоб забезпечувати сім'ю. Зараз він працює далекобійником і не залишає надії одного разу показати себе публіці і знову заспівати для широкої аудиторії. Тетяна стала учасницею команди Потапа з NK. У зоряного подружжя залишилося всього два місця.

Не менш емоційним став виступ 26-річного офіцера Збройних Сил України Василя Процюка, який виконав пісню Сергія Бабкіна "Пробач". Хлопець - самородок, ніколи професійно не займався вокалом, а співочий талант відкрив у собі, будучи студентом. Єдиною до офіцера обернулася Тіна Кароль.

На сцену також сьогодні вийшов Денис Жупник з Києва, який виконав пісню MONATIKa "Життя співає". Зараз хлопець працює на радіо і телеведучим, а ще його голосом говорить один з султанів в телесеріалі "Чудове століття". Будучи тісно пов'язаним з музикою в рамках роботи, він насправді давно мріяв заявити про себе на вокальної сцені. І йому це вдалося - Денис розгорнув крісло Тіни Кароль.

Далі на сцені з'явилася Олександра Горупа з Мінська. Дівчина рано вийшла заміж і стала жертвою домашнього насильства. Довгий час вона соромилася зізнатися в цьому батькам і знайомим, але знайшла в собі сили піти від горе-чоловіка і почати нове життя. На сцені шоу "Голос країни 10" Олександра виконала романтичну пісню Tony Braxton - Un-break my heart і стала підопічною Dan Balan.

22-річний Микита Ходос з Мінська починав музичну кар'єру на вулицях, а потім продовжив виступати в закладах. На даний момент хлопець мріє співати на великій сцені. Його тембр і виконання англомовного синглу See you again допомогли йому стати членом команди MONATIK.

Роман Клюба на сцені головного вокального шоу країни заспівав англомовну композицію Make it rain. 21-річний хлопець з Івано-Франківська зробив неможливе - в момент, коли у тренерів залишилися останні місця в команді, зумів розвернути всі 4 крісла. Роман обрав команду Тіни Кароль.

Справжній музичний смарагд зіркові тренера змогли розглянути в ексцентричної учасниці Мелен Пасс. 27-річна дівчина з Харкова співає у своїй кавер-групі, але тепер хоче зайнятися сольною кар'єрою і написати альбом. Всі чотири крісла розгорнулися до співачки. Виявилося, що MONATIK минулого літа був на виступі групи і запам'ятав їх харизматичну солістку. Дівчина вибрала в якості наставника саме MONATIK і стала останньою учасницею в його команді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музичний критик назвав найсильніший виступ фіналу Нацвідбору

У наступному випуску Тіна Кароль і Dan Balan належить ще набрати учасників, а ось команди MONATIK і Потапа з NK вже сформовані.

Зараз ви читаєте новину «"Голос країни 10 сезон": чим закінчився черговий ефір?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути