Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2018 22:20

Голлівудський шик: Ольга Сумська продемонструвала нову зачіску
15

Ольга Сумська
Ольга Сумська
Ольга Сумська

Восени на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового серіалу "Дві матері", виробництвом якого займається "1+1 Продакшн". У стрічці зіграють популярні українські та білоруські актори Ольга Сумська, Ірма Вітовська, Зоряна Марченко, Ольга Атанасова, Віталіна Біблів, Микола Боклан, Михайло Пшеничний та Кирило Дицевич.

На своїх сторінках у соціальних мережах актори мелодрами діляться ексклюзивними кадрами зі зйомок вражаючих сцен та своїми новими образами. Так, Ольга Сумська, яка виконає роль матері коханого головної героїні, спеціально для зйомок кардинально змінила імідж, зробивши нову зачіску.

"Я сама запропонувала продюсерам змінити зачіску для ролі Лідії. Ми декілька днів шукали новий образ, пробували нові зачіски, але нічого нового та цікаво не могли знайти. На цю зачіску мене надихнула Катрін Деньов, з якою, до речі, я познайомилась на кінофестивалі "Молодість". Я подумала: чому б і ні! І вранці у свій перший знімальний день прямо перед моєю сценою мене підстригли, бо за такого насиченого графіка до салону я просто не встигала. Заради ролі я завжди йду сміливо на експерименти", - розповіла Ольга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хороший хлопець" розповів, як отримав титул найкрасивішого

Улюбленець українських глядачок, білоруський актор Кирило Дицевич, який виконає у стрічці "Дві матері" роль Сергія, поділився шокуючи кадрами зі знімального майданчика. У своєму Інстаграм актор виклав фото, на якому лежить на дорозі в мотоциклетному шоломі із ранами на обличчі. Виявляється, за сюжетом герой Кирила потрапляє до аварії на мотоциклі під час погоні за автомобілем.

Сюжет стрічки розгортається навколо двох молодих жінок, Марти та Зої, долі яких назавжди пов'язала смерть близької людини. Марта – наречена, а Зоя – сестра загиблого талановитого хлопця Сергія. Неспроможна пережити смерть коханого, вагітна Марта втрачає їхню дитину та згодом дізнається про страшний діагноз – безпліддя. До того ж, Зоя вважає Марту винною у смерті брата та прагне помститися за це. З часом доля знову переплітає у химерний вузол життя дівчат. Між ними знов з'являється один коханий чоловік - багатий спадкоємець імперії ресторанів Андрій Завадський, його мати та одна на двох дитина, яка опинилась у центрі нещадного протистояння двох матерів. Дві жінки спробують з'ясувати хто з них має більше права на дитину - сурогатна чи рідна матір.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудський шик: Ольга Сумська продемонструвала нову зачіску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути