Ексклюзиви
субота, 15 лютого 2020 22:46

Голлівудська акторка поділилась секретами догляду за фігурою

Голлівудська акторка поділилась секретами догляду за фігурою
В акторки є певні правила, яких вона дотримується, щоб завжди виглядати привабливо. Фото:www.cosmo.com.ua

29-річна австралійська акторка Марго Роббі приваблює шанувальників, окрім таланту, ще й своєю фігурою.

У неї бездоганна шкіра і тонка талія, пише Cosmopolitan.

В акторки є певні правила, яких вона дотримується, щоб завжди виглядати привабливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як голлівудським зіркам вдається зберігати молодість

1. Відмова від сніданку. Тренер Марго, Девід Хіггінс, який відповідає за її спортивні будні, поділився роздумами:

"Думаю, ти неодноразово чула фразу, що сніданок — головний прийом їжі. Це міф, який вигадали маркетологи, щоб краще продавати яйця. Так, ми виросли під впливом стереотипу, що не можна пропускати сніданок. Секрет схуднення простий: якщо відмовитися від першого прийому їжі, організм витрачатиме енергію, яка ще є в запасі. Таким чином, метаболізм швидко розганяється".

2. Білковий обід. Її улюблена страва на обід — запечена курка в лимонному соку. Вона також любить салат з огірків і томатів, политий оливковою олією. І ніякої солі.

3. Список заборонених продуктів. За словами зірки, вона інколи може з'їсти улюблений круасан чи печиво. Але потім змушена більше займатися спортом і їсти лише салати та морквяні палички.

"Я люблю пиво, бургери, картоплю фрі, однак якщо їстиму їх часто, буду мати поганий вигляд. Тому намагаюся дотримуватися балансу у всьому. Після поїдання фастфуду влаштовую розвантажувальні дні", - розповіла Марго Роббі.

4. Поживна вечеря. Після напруженого робочого дня і виснажливих тренувань організм Роббі потребує поповнення енергії. Тому акторка намагається ніколи не нехтувати вечерею. Зірка часто готує стейки із тунця та запечену бейбі-картоплю разом із чоловіком Томом Акерлі. Інколи вона доповнює вечерю келихом білого або рожевого вина, особливо якщо готує морепродукти.

5. Фастинг. Інколи зірка влаштовує розвантажувальні дні. На цьому наполягає і її тренер. Девід вважає, що потрібно не їсти мінімум 16 годин на день.

"Найкращий варіант — вечеряти о 20:00, пропускати сніданок, а вперше їсти в обідній час. Так, ти не переїдатимеш і дозволиш шлунку повільно і якісно перетравлювати їжу".

Модель plus-size Ешлі Грем показала, як тренується у спортзалі. Дівчина знялась у спортивному вбранні з лінії Nola plus-size: топах, легінсах, спортивному бюстгальтері. Одяг коштує від 40 і 170 доларів за модний сірий худі.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудська акторка поділилась секретами догляду за фігурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути