Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 13:00

Гітарист Rolling Stones покинув дружину заради 18-річної російської офіціантки (ФОТО)

 

Гітарист Rolling Stones Ронні Вуд покинув дружину заради 18-річної офіціантки з Москви. Як пише Катя Іванова своїм друзям на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, вона і рок-легенда переїхали до його маєтку в Ірландії.

Тінейджерка також похвалилася перед друзями, що була шокована проханням дружини рок-музиканта. За словами дівчини, 53-річна колишня модель Джо Вуд благала Катю не забирати у неї чоловіка. Проте офіціантка тільки усміхнулася: " Я не забирала його, він сам пішов!"

Батько чотирьох дітей, 61-річний Ронні Вуд зустрів тінейджерку під час однієї зі своїх пиятик в пабі на площі Лейстер, після прем"єри картини "Хай буде світло" Мартіна Скорсезе - документальної стрічки про музикантів Rolling Stones. Зачарований "роллінг" відразу ж відвіз 18-річну блондинку до свого розкішного маєтку в Ірландії.

Напередодні Джо Вуд, яка думала, що парочка виїхала разом на художній фестиваль, заявила, що приголомшена подібними заявами - дружина рок-легенди ніколи не розмовляла з цією офіціанткою. "Вона божевільна, вона жахливий алкоголік, - сказала Джо. - Я зараз же подзвоню Ронні і розповім про все її базікання".

Колишня модель зізналася, що вона дійсно шаленіє - вона дуже сильно переживає через черговий запій Ронні: "Він п"є не просихаючи - по 2 пляшки горілки в день".

В той же час, Катя Іванова планує жити з рокером довго і щасливо. За словами Каті, в його ірландському маєтку вона стала єдиною моделлю рок-музиканта і художника Вуда, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Гітарист Rolling Stones покинув дружину заради 18-річної російської офіціантки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути