Ексклюзиви
середа, 22 липня 2020 14:46

"Гаряча штучка". Ексдружина колишнього динамівця Морозюк приголомшила новим фото

Засновниця бренду MRZ Design та президентка футбольного клубу "Ліон" Ірина Морозюк опублікувала в своєму Instagram сексуальну і дуже відверту фотографію, на якій з одягу – лише трусики, а груди прикриті шматочками кавуна.

Автор: Instagram
  Струнка, приголомшлива Ірина під час відпочинку в Туреччині вирішила й порадувати своїх шанувальників гарячою світлиною.
Струнка, приголомшлива Ірина під час відпочинку в Туреччині вирішила й порадувати своїх шанувальників гарячою світлиною.

Колишня дружина ексдинамівця Миколи Морозюка не втрачає шансу похизуватися своїм тілом і постійно публікує фото в купальниках та мінісукнях. Та цього разу перевершила всі сподівання підписників. Струнка, приголомшлива Ірина під час відпочинку в Туреччині вирішила порадувати своїх шанувальників гарячою світлиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Су*а, якій дарують пів світу" - епатажна блогерка поділилася відвертостями про стосунки

"Кайфуйте, відпускайте минуле, не придумуйте якостей, що не існують, не застрявайте в ілюзіях і взагалі, задумайтеся, чи багато ви собі дозволяєте", - написала Ірина Морозюк в Instagram.

Ексдружина колишнього капітана "Динамо" Миколи Морозюка Ірина Морозюк поділилася з підписниками новими гарячими знімками. У Іnstagram секс-бомба виклала фото з відпочинку в одному із закладів столиці. Блогерка на знімку сидить на стільці закладу BEEF meat & wine, тримаючи в руці келих з алкогольним напоєм.

Зараз ви читаєте новину «"Гаряча штучка". Ексдружина колишнього динамівця Морозюк приголомшила новим фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути