четвер, 15 жовтня 2015 14:03

Гайді Клум відверто розповіла про розлучення
4

Фото: Max Montgomery

Супермодель Гайді Клум порадувала в новому випуску видання "Redbook". Вона не тільки знялася для обкладинки журналу, а й розповіла в інтерв'ю, як склалося її життя після розлучення зі співаком Сілом, батьком її чотирьох дітей.

"Очевидно, що багато чого змінилося, але не настільки кардинально, як ви собі уявляєте. Сіл не був типовим батьком, який йшов вранці в костюмі і з портфелем на роботу, приходив додому пообідати, а вечорами повертався додому. Він багато подорожував, гастролював, а значить, був відсутній вдома. Діти розуміли, що це - обов'язкова частина його роботи. Так що я як була, так і залишаюся і мамою, і батьком своїм дітям "- сказала Гайді.

Супермодель і співак одружилися в травні 2005 року, а в січні 2012 заявили про своє розставання.

"У нас був хороший шлюб. Ми були вірними один одному, любили один одного, роки шлюбу були прекрасними. Але в один момент ми зрозуміли, що все йде не так, як треба і вирішили розлучитися. Ми поважали один одного, але з часом віддалилися . Розлучення стало обопільним рішенням. Не було ні скандалів, ні образ. Наші діти були і завжди будуть нашим пріоритетом ", - сказала Клум.

У жовтні 2014 року вони офіційно розлучилися. Гайді зробила спробу побудувати особисте щастя з колишнім охоронцем, але з цього нічого не вийшло і вони розлучилися. У моделі все ще шалений ритм і щільний робочий графік. Незважаючи на вік, вона затребувана, як ніколи. Хайді любить себе і навіть процес старіння не заважає їй жити. "Було б непогано, щоб моя шкіра і тіло виглядали так, як в 25 років, але правда в тому, що ваше тіло змінюється. З роками і появою дітей у вас з'являються зморшки і розтяжки, всі ці милі зморшки біля очей, які говорять при тому, що ви багато сміялися. Вони зовсім не турбують мене, я навіть вважаю їх милими "- сказала модель.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум відверто розповіла про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути