четвер, 30 березня 2017 19:05

Алан Бадоєв зняв для TAYANNA чуттєве відео
14

TAYANNA
TAYANNA
TAYANNA
TAYANNA
TAYANNA

Фіналістка нац.отбора Євробачення TAYANNA презентувала п'ятий відеопортрет на пісню "Грішу". У новому відео співачка з'явилася в образі тендітної дівчиною, що потопає в болоті своїх почуттів, яка не в силах встояти перед спокусою - бути поруч з коханим.

Режисером ролика за традицією виступив продюсер співачки Алан Бадоєв. Працюючи над заключним портретом, Бадоєв зробив акцент на лаконічність, залишив все зайве за кадром і виніс героїню на головний план. У кліпі співачка з'являється в напівпрозорій червоній сукні від дизайнерського дуету LUVI.

"Композиція" Грішу "найбільше запала мені в душу, адже часто саме від грішних думок біжать мурашки на шкірі, на устах з'являється таємна посмішка, а по всьому тілу розтікаються хвилі тепла ...", - прокоментував Бадоєв нову відеороботу, називаючи пісню чуттєвою мантрою цієї весни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналістка відбору на Євробачення TAYANNA заспіває в спектаклі "Великий Гетсбі"

"П'ятий портрет відкриє мою іншу сторону, адже найтяжчий гріх жінки - це спопеляюча любов, перед якою вона не в силах встояти. Вона штовхає жіноче серце на божевільні вчинки і повністю поглинає її тендітну душу", - розкриває характер свого чергового образу співачка.

Основними декораціями кліпу виступили стримані природні ландшафти, в центрі яких - відокремлене озеро і пліт, на якому артистці заради ефектних кадрів довелося плавати напівоголеною при температурі +3 градуси.

Презентація четвертого відеокліпу на пісню "Не люби" з дебютного міні-альбому "TAYANNA. Портрети" відбулася на початку березня. Вже через добу після прем'єри на Youtube ролик набрав понад півмільйона переглядів.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв зняв для TAYANNA чуттєве відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути