середа, 15 липня 2020 12:19

Етикет для плацкартного вагона: фоловери висміяли поради Ольги Фреймут

Етикет для плацкартного вагона: фоловери висміяли поради Ольги Фреймут
На чорно-білому відео зірка власним прикладом демонструє, як поводитися після ночівлі в чужому домі. Фото: instagram.com/freimutolia/

Телеведуча 38-річна Ольга Фреймут позиціонує себе як експерта з етикету.

Періодично ділиться корисними порадами у цій сфері знань у своєму Іnstagram.

Останньою Ольга розмістила відеопораду про правильне поводження в гостях.

На чорно-білому відео зірка власним прикладом демонструє, як поводитися після ночівлі в чужому домі. Вона спершу береться застеляти велике ліжко, а потім зіжмакує постільну білизну і несе її з кімнати.

"Що робити з постіллю, якщо ви ночували в гостях? Застелити ліжко? Ні. Постільну білизну потрібно після себе зняти та віднести в прання", - написала знаменитість.

Підписники телеведучої по-різному відреагували на пораду. Хтось подякував, а комусь вона видалася смішною чи надто очевидною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Фреймут показала відверте фото в ліжку

"Не знав би, що так треба робити. Спасибі, ми вас дуже любимо", "Дякую! Справжня жінка, приклад для наслідування, чудова, тонка, міс витонченість і королева етикету", "Фреймут переплутала зі спальним вагоном", "Це етикет для плацкартного вагона...", "Цілком адекватне правило. Коли ночувала в подружки, завжди пропонувала і допомагала віднести постіль до прання", - написали фанати.

Телеведуча Ольга Фреймут зробила цікавий фотосет, у якому постала в напівоголеному та мегаспокусливому вигляді. З цілої фотосесії Фреймут поділилася лише одним знімком у своєму Іnstagram. Зірку знімали на плівку в чорно-білих тонах. Це надало шику та еротичності. Класичний костюм, який відверто оголює груди, підкреслив тендітність фігури знаменитості.

Зараз ви читаєте новину «Етикет для плацкартного вагона: фоловери висміяли поради Ольги Фреймут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути