Ексклюзиви
пʼятниця, 29 листопада 2013 17:21

Еріка показала фотографії зі зйомок, де мало не згоріла
36

Фото: фото: erika.ua

Співачка Еріка зняла відверте відео на пісню "Любов не вірить Цифрам". У кадрі артистка постає в образі блондинки в еротичній білизні, яка начебто загубилася в скелях. В кліпі використовували дорогі аксесуари — обручки від Віри Вонг та кольє від Рік Овенс. Для довершеного образ гламурної дівчини — Еріка бавиться із песиками породи чихуа-хуа.

"В цьому кліпі я оголила не тільки тіло, а й душу і серце. Скажу чесно, вперше знімалася оголеною без жодних побутових комплексів. Напевно, тому, що вперше на зйомках кліпу працювала з оператором-дівчиною Оленою Марковою-Чеховською. Завдяки їй відео "Любов не вірить цифрам" викликає в мені естетичний екстаз. Тільки дівчина могла так чуттєво візуалізувати дівчину", - зауважує Еріка.

Члени знімальної групи страждали від перепаду температур - від ознобу до спеки протягом доби. Але найбільше дісталося Еріці. Вона ходила босоніж по холодному граніті, стояла на краю "скелі", дихала отруйним димом, мерзла під дощем і мало не згоріла. Спеціаліст по ефектах не розрахував порцію гасу, яку мав підлити для красивого кадру в багаття, і полум'я мало не обпекло обличчя Еріки. В артистки трохи загорілося волосся і мало не згоріли брови.

Зараз ви читаєте новину «Еріка показала фотографії зі зйомок, де мало не згоріла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути