Ексклюзиви
понеділок, 17 червня 2019 10:09

Епатажна MARUV у шкіряному одязі запалила на першому сольнику в Києві
11

Фото: надано агенцією YULA

Епатажная українська співачка MARUV зіграла свій перший сольний концерт в Києві в п'ятницю, 14 червня в одному зі столичних клубів.

Перед виступом артистка поспілкувалася з журналістами і зізналася, що дуже хвилюється. Але додала, що на сцені дозволяє собі все, що хоче.

"Сподіваюся, у нас вийде. Я навіть виконаю танець на пілоні. Постійно не вистачає часу. Здається, ще один день і здавалося б, що тоді все буде ок", - сказала співачка.

Журналісти поцікавилися у неї, в яких секс-шопах або магазинах БДСМ вона купує свій яскравий і сексуальний сценічний одяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Латекс та кривава ванна: MARUV презентувала новий кліп

"Так я нікуди не ходжу. Весь одяг мені шиє наш дизайнер, іноді я сама підкидаю їй ідеї. Я в житті не така, як на сцені. Збираю всю енергію для виступів", - сказала MARUV.

Сам концерт затримали на півтори години.

MARUV — сценічне ім'я співачки Анни Корсун. У лютому цьогоріч перемогла в нацвідборі конкурсу "Євробачення". Довкола цього розгорівся скандал через виступи співачки в Росії. Зрештою Марув відмовилася підписати контракт із Національною телерадіокомпанією України, в якому містився, зокрема, пункт про відмову гастролювати в РФ до завершення конкурсу в травні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Епатажна MARUV у шкіряному одязі запалила на першому сольнику в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути