вівторок, 22 серпня 2017 12:12

Екс-NIKITA Анастасія Кумейко знялася в гарячій фотосесії в новому амплуа Dj NANA
6

Анастасія Кумейко
Фото: Прес-служба
Анастасія Кумейко
Анастасія Кумейко
Анастасія Кумейко
Анастасія Кумейко

Екс-солістка групи "NIKITA" Анастасія Кумейко постала в новому амплуа і з новим ім'ям Dj NANA.

Новому вектору творчості передувала наполеглива робота Анастасії на студії протягом довгих місяців після відходу з групи. Зараз весь свій час Dj NANA проводить за підбором матеріалу і складанням компіляцій, а також роботі над авторським треком.

"Ідея займатися діджєїнгом в мені жила ще під час моєї участі в групі. Тоді я і почала вчитися грати, зводити, приділяти більше часу музиці, її відбору і поєднання - розповідає Dj NANA. - А після відходу - з'явилося цілісне бачення себе в новій ролі . У моїх виступах переплітаються ритми і музика, рухи тіла і аромати - все, чим я живу і чим хочу ділитися. я запрошую всіх на свої live-виступи - відчувати разом зі мною ", - говорить Анастасія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-учасниця "Nikita" позувала оголеною для чоловічого журналу

Dj NANA працює в стилях: Deep House, Nu Disco, House, Disco House, Funky House, і вже встигла представити свої шоу на закритих вечірках в колі київського бомонду.

Заявити про свою нову роль NANA вирішила відвертою тематичної фотосесією. Дівчина з обкладинок чоловічого глянцю Анастасія Кумейко і раніше не раз дивувала своїх шанувальників ефектними фото і приміряла на себе провокаційні образи. На цей раз NANA позувала з вінілом, навушниками, ароматними паличками і іншими складовими своїх перфоменсів в спокусливих нарядах або зовсім без них.

Перший авторський трек Dj NANA обіцяє презентувати цієї осені.

Зараз ви читаєте новину «Екс-NIKITA Анастасія Кумейко знялася в гарячій фотосесії в новому амплуа Dj NANA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути