Ексклюзиви
пʼятниця, 07 листопада 2008 11:23

Джесіка Біль оголювалася, щоб зробити кар"єру (ФОТО)
10

Вона підкорила мільйони чоловіків, зокрема самого Джастіна Тімберлейка. Спортивна, легка на підйом, нестандартно красива, така, що фонтанує життєрадісністю і дивно природна. Неможливо пропустити таку дівчину!

Але, виявляється, обраниця Тімберлейка в 17 років знялася у відвертій фотосесії.

26-річна Джесіка Біль призналася, що шкодує про те, що дев"ять років тому взяла участь в зйомках для журналу Gear.

У той час дівчинка сподівалася, що провокативні знімки допоможуть їй отримати роль в сімейному телесеріалі 7thHeaven.

"Ця зйомка була моєю помилкою, - упевнено говорить Біль зараз. - У той час я була залучена у відносини з людьми, які зовсім не думали про мене, а тільки про прибуток. Але я витягла все, що можна, з того юнацького досвіду, і це добре."

Останнім часом Джесіка Біль зайнялася самовихованням. "Нещодавно я вирішила позбавитися від всіх своїх страхів", - призналася вона.

І, дійсно, страхи майже поневолили - вона зайнялася затяжними стрибками з парашутом, позбавилася від застарілого комплексу, що не дозволяв актрисі співати на публіці.

Біль прилюдно заспівала для фільму "Нескінченна любов", що документально було зафіксовано в одному з паризьких кафе.

Втім, найбільший страх актриси - старість. "Я не знаю як, але мені краще розібратися з цим зараз. Я відчуваю, як змінюються мої коліна - наприклад, чому мені боляче на біговій доріжці? Що відбувається з нижньою частиною спини, коли я прокидаюся вранці? Я просто відчуваю зміни. І я ясно боюся старіння мого тіла - в найпрямішому сенсі. Як дивно дивитися на фото бабусі в молодості, і дивитися на неї зараз."

Правда, на відміну від більшості своїх колег Джес навіть і не думає про корекцію слідів віку за допомогою пластичних хірургів, повідомляє Топньюз.ру.

"Я дуже боюся скальпеля, - запевняє Джесіка. - Ви не уявляєте, як це лякає мене. Я вже краще буду зморшкуватою, ніж дам себе порізати."

Зараз ви читаєте новину «Джесіка Біль оголювалася, щоб зробити кар"єру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути