четвер, 23 жовтня 2008 08:32

Дженніфер Еністон чекає дитину

Звістка про те, що голлівудська зірка Дженніфер Еністон відновила відносини з екс-бойфрендом Джоном Меєром, здивувала багатьох. Роман, що продовжився чотири місяці, завершився з обопільної згоди сторін, і цілих два місяці Джен і Джон спокійно проіснували один без одного.

Говорять, роман отримав продовження за ініціативою Еністон: вона ніби то подзвонила Меєру, і пара почала розмовляти мало не щодня. А минулого тижня колишніх закоханих застигли у пристрасному поцілунку. Спільні обіди, подорожі і часті зустрічі дали привід говорити про те, що між Дженніфер і Джоном знову розгорілася пристрасть, повідомляють "Дни.ru".

А зараз з"явилося і пояснення такій поведінці парочки. Дженніфер Еністон чекає дитину.

"Дженніфер на сьомому небі від щастя. Вона не хоче бути матір"ю-одинаком, так що хоче дати Джону шанс показати його батьківські здібності", - повідав якесь джерело.

Парочку недавно бачили на декількох побаченнях, і говорять, фігура Дженніфер округляється".

Якщо вірити чуткам, Джон тепер прагне пити менше спиртного і навіть кидає палити, а саме ці дві речі завжди дратували "правильну" Еністон.

Дженніфер давно не приховує своїх намірів завести сім"ю і дітей. Можливо, це і стало причиною їх розставання з Джоном. Музикант на 9 років молодший за свою подругу, якій в лютому виповнться 40, і його думки про сімейне життя не дуже-то надихали. Втім, якщо чутки про вагітність Дженніфер підтвердяться, хлопцю все-таки доведеться приміряти на себе роль тата.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон чекає дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути