Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2018 12:24

Дует Bloom Twins виступить у Києві

Дует Bloom Twins виступить у Києві
Bloom Twins знову їдуть до Києва Фото: Прес-служба

12 травня в концерт холі ТAО Event Hall виступить група , яка ділила сцену з Duran Duran, LP, Nile Rodgers і Chic.

Bloom Twins - британський дует українського походження який складається з сестер-близнят Ані і Соні Купрієнко. У 16 років вони підписали контракт з музичними агентами і переїхали в Лондон. Свій перший сингл "Фаренгейт" вони випустили в червні наступного року. А в жовтні Bloom Twins отримали за нього нагороду MTV IGGY Artist of the Week. Їх порівнюють з такими виконавцями як Lana del Rey і The XX.

Такі відомі артисти як Duran Duran і LP не могли не помітити талановитих українок. Клавішник і засновник Duran Duran працює з близнючками в одній студії і вони вже можуть похвалитися дюжиною спільних робіт. LP не тільки двічі вибирає їх для розігріву своїх виступів в Україні, вона спільно з дівчатами заспівала трек "Strange", яким відкрила програму на останньому концерті в Київському Палаці спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дует з українським корінням Bloom Twins виграв всесвітню музичну премію

Дівчата народилися і виросли в Броварах, де вперше взяли в руки музичні інструменти і почали співати. Вони розповіли, що захоплювалися музикою з самого дитинства:

"У нас вдома завжди була музична атмосфера. Папа грає на барабанах, флейті і на гітарі теж. Мама - на гітарі, співає. І вони постійно запрошують своїх друзів, які грають на різних інструментах", - запевняють дівчата.

Близнюки чудово володіють не тільки своїми голосами, вони вміють грати на флейті, клавішних, губній гармошці і весь час освоюють нові інструменти. Над написанням музики дівчата ніколи не працюють окремо, завжди тільки разом. Ані важливий результат, а Соні - процес.

В останні роки Bloom Twins встигли заспівати на розігріві під час двох турів у легендарної групи Duran Duran, виступити на найкращих світових майданчиках Великобританії, Італії та Японії. Дівчата набралися досвіду працюючи в глобальній акції UNICEF і Yoko Ono #Imagine разом з Will I Am, David Guetta, Tokio Hotel, Katy Perry та багатьма іншими.

Дует записує свою магнетичну музику на крутих лондонських студіях, серед них є та, де раніше творила Емі Уайнхаус. Вони знімаються в кіно, їздять по всьому світу знімаючи кліпи, співпрацюють зі світовими брендами, часто знімаються для модних журналів, таких як Vogue, Elle, Harper's Bazaar.

Крім виступів на концертних турне Аня і Соня трудяться над новими треками. У лютому цього року вийшов новий сингл "She's Not Me" , який підняв нагальну проблему самоідентифікації в сучасному світі і одночасно розповідає про те, на скільки дійсно різні близнюки насправді.

Зараз ви читаєте новину «Дует Bloom Twins виступить у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути