середа, 14 березня 2007 11:24

Дружина принца Чарльза привезла в лікарню свою постільну білизну

Герцогиня Корнуельська Камілла Паркер Боулз прибула в привілейовану лікарню, де зазвичай лікуються члени британської королівської сім"ї, з своїм матрацом і постільною білизною, пише газета The Daily Mail.

За даними таблоїду, дружина принца Чарльза не тільки відмовилася використовувати постільне приладдя Лікарні короля Едуарда VII, але і відмовилась від страв, які приготували в лікарняній їдальні. Як затверджує видання, їжу для Паркер Боулз готували кухарі спадкоємця британського престолу.

Співробітники медустанови, що раніше доглядали за королевою Єлизаветою II, принцесою Маргарет і покійною королевою-матір"ю, були здивовані поведінкою високопоставленої пацієнтки. Кухарі Лікарні короля Едуарда VII можуть похвалитися своїм меню, яке чи не краще за асортимент ресторану в п"ятизірковому готелі. У прес-службі королівської сім"ї відмовилися прокоментувати інформацію The Daily Mail.

Паркер Боулз була госпіталізована на минулому тижні у зв"язку з гістеретомією. В суботу герцогиня виписалася, щоб відновлюватися після операції вдома. Лікарі рекомендували їй дотримувати щадний режим протягом півтора місяців, у зв"язку з чим всі офіційні заходи за участю принца Уельського і його дружини було скасовано.

Тим часом британська преса обговорює інше дивацтво Паркер Боулз. За відомостями The Daily Mail, кілька місяців тому, знаходячись із Чарльзом в Кувейті, герцогиня з жахом виявила, що забула в своєму маєтку туфлі на шпильках, які дуже підходили до плаття для вечірнього прийому і які вона мала намір надіти. Принц наказав обслуговуючому персоналу знайти взуття і протягом 48 годин доставити в Кувейт. Проте, коли туфлі було доставлено майже через п"ять тисяч кілометрів, виявилось, що Паркер Боулз передумала надягати їх, повідомляє Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Дружина принца Чарльза привезла в лікарню свою постільну білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути