субота, 26 травня 2018 13:15

Дружина Джонні Деппа подала на розлучення

Дружина Джонні Деппа подала на розлучення
Джонні Депп розучився з Ембер Херд Фото: look.tm

Два роки тому дружина голлівудського актора Джонні Деппа актриса Ембер Херд подала на розлучення. Про це повідомив портал TMZ з посиланням на джерела. У шлюбі подружжя прожило 15 місяців.

Заяву на розірвання шлюбу Херд представила в суд у понеділок, 23 травня. В якості причини розлучення 30-річна актриса вказала на "нерозв'язні суперечності". У документі також повідомляється, що актори роз'їхалися 22 травня - через три дні після смерті матері Деппа.

За даними порталу, подружжя не укладали шлюбний договір. Херд заявила, що Депп регулярно вчиняв моральне і фізичне насильство. Актриса попросила моральну компенсацію. Після довгих розглядів Депп заплатив гроші, а Херд передала їх в організацію, яка допомагає постраждалим жінкам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найкрасивіша дівчинка" засліпила в сукні принцеси на червоній доріжці Каннського кінофестивалю

Тепер Ембер,за чутками, зустрічається з галеристом, Віто Шнабелем, який раніше був разом з Гайді Клум. Раніше Херд крутила роман з бізнесменом Ілоном Маском, з яким двічі розлучалася.

Депп і Херд познайомилися на зйомках фільму "Ромовий щоденник" в 2012 році. 3 лютого 2015 року актори офіційно зареєстрували свій шлюб. Церемонія пройшла в будинку знаменитостей в Лос-Анджелесі.

З попередньої коханої, Ванессою Параді, Джонні Депп розлучився в червні 2012 року після 14 років спільного життя. Тоді повідомлялося, що Депп пішов від Параді до Ембер Херд, згодом інформація підтвердилася. Ванесса Параді і Джонні Депп не були офіційно одружені, за час їхнього роману у акторів народилися двоє дітей, дочка Лілі-Роуз і син Джек. Ванесса стала першою, кому Джонні повідомив про майбутнє весілля.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Джонні Деппа подала на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути