Ексклюзиви
пʼятниця, 14 січня 2022 14:02

Дрейк наливає гострий соус у презерватив. Мережа відреагувала фотожабами
8

Днями в ЗМІ з'явилася інформація, що канадський репер Дрейк використовує незвичний спосіб, щоб запобігти викраденню його сперми.

На вечірці виконавець познайомився з Instagram-моделлю. Спілкування продовжили в готельному номері. Після сексу виконавець налив у використаний презерватив гострий соус. Жінка про це не знала. А коли Дрейк викинув контрацептив і пішов, модель вирішила спробувати завагітніти від зірки і влила в себе вміст презервативу. Про це повідомляє видання MTO News.

Жінка відчула гостре печіння. Згодом, за словами моделі, Дрейк їй зізнався, що вилив у засіб контрацепції пакетик гострого соусу. Так він хотів "убити сперматозоїди та зробити їх неактивними". Коханка репера погрожувала, що подасть на нього в суд.

Коли новина розійшлася мережею і таблоїдами, користувачі Twitter почали створювати меми й фотожаби. Gazeta.ua пропонує переглянути найцікавіші з них.

У ЗМІ з'явилася інформація, що канадський репер наливає гострий соус у використаний презерватив. Користувачі мережі відреагували фотожабами на цю новину
Фото: instagram.com/champagnepapi

Також юзери зняли ролики на цю тему й добрали кумедні моменти з фільмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2022-й почався для Зеленського з нових фотожаб

П'ять років тому Дрейк став батьком хлопця, якого йому народила колишня французька порноактриса Софія Бруссо. Між ними, як стверджує музикант, не було серйозних стосунків, і спільну дитину він не планував. Але Бруссо відмовилася робити аборт. Вона найняла адвокатів, щоб довести батьківство зірки. Згодом Дрейк визнав сина, якого назвали Адонісом.

Зараз ви читаєте новину «Дрейк наливає гострий соус у презерватив. Мережа відреагувала фотожабами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути