Ексклюзиви
понеділок, 19 червня 2017 17:42

Донька переможця "Голосу країни" отця Олександра прийшла на кастинг вокального проекту
6

Донька Олександра Клименка
Фото: Прес-служба
Донька Олександра Клименка
Донька Олександра Клименка
Донька Олександра Клименка
Донька Олександра Клименка

У Києві тривають відкриті кастинги нових сезонів вокальних проектів телеканалу "1+1" "Голос країни" та "Голос. Діти".

Цієї суботи спробувати свої сили прийшла донька переможця "Голосу країни-7" отця Олександра Анна Клименко. Підопічний Тіни Кароль зізнався, що їх сім'ю вже впізнають на вулицях, а також розповів, як дівчинка справлялася з хвилюванням:

"Анюта повністю успадкувала мій характер: донька така ж цілеспрямована і вперта, як я. На кастинг вона їхала з серйозною метою пройти далі, але зізналася мені, що, якщо цього року не вийде, спробує свої сили наступного. Аня, звичайно, трохи хвилювалася, але її підтримувала наша велика сім'я і навіть люди, які прийшли на кастинг та впізнали її. Я підтримую доньку в її прагненнях. До того ж, знаю по собі, що це велика честь бути частиною такого масштабного проекту", - поділився Олександр Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало менше відвертої попси: "Голос країни-7" покаже зірок, які вирішили розпочати кар'єру наново

Вже більше півтори тисячі талановитих дорослих вокалістів і двох тисяч дітей з різних куточків України виступили перед творчою групою проектів, щоб втілити свою мрію - потрапити на головну вокальну сцену країни.

Нещодавно продюсери вокальних проектів повідомили про можливі зміни в тренерському складі "Голосу країни" і "Голос. Діти", що стало головною інтригою нових сезонів і однією з найбільш обговорюваних новин проекту серед користувачів мережі.

Зараз ви читаєте новину «Донька переможця "Голосу країни" отця Олександра прийшла на кастинг вокального проекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути