понеділок, 30 вересня 2013 09:55

Донька депутата народила Отару Кушанашвілі двох синів

Автор: фото:dni.ru
 

Днями скандальний журналіст Отар Кушанашвілі поділився подробицями свого особистого життя. У інтерв'ю в передачі "Світське життя" на каналі 1+1, телеведучий розповів про те, що йому свого часу, народила двох синів донька депутата. Хлопчикам вже по 16 років, вони живуть у Києві і є палкими патріотами України.

"Вони українці, більше того, дуже ревниві українці, вони з моїм прізвищем, але дуже ревниві. І для них недбала розмова про Україну дорівнює образі особистості. Тому, коли йшла дуже тонка розмова про Митний союз або Європейський союз, вони мені терпляче, розуміючи, що їхній тато дебіл, пояснювали, чому Євросоюз краще. Коли Шахтар виграв, вони радіють, коли Динамо програло, у них сльози, ось такі вони українці, а зростом вище мене ", - розповів журналіст.

Також Кушанашвілі розповів, чому у нього не склалися стосунки з матір'ю синів.

"Мама, дочка депутата, мені не сказала перший рік. І коли мене покликали в будинок, як у фільмі коктейль, з Томом Крузом: я не казала тобі, що багата, щоб перевірити почуття, ти сумнівалася? І він став грубіянити, хамити мені, і я зрозумів, якщо залишуся в цій сім'ї буду рабом його".

Отар Кушанашвілі похвалився і своїм знанням української мови, на думку журналіста, він знає її краще, ніж деякі українці.

"Я в Києві проводжу більшу частину часу. Українською мовой володію краще, ніж гастарбайтери, які грають у футбольних клубах. Принаймні я нікуди не поспішаю. На останніх зйомках я вже українець більше, ніж багато інших українців. Я, на приклад, знаю, коли було свято незалежности, я знаю, що потрібно у правельний час сказати "дуже важливо ", - розповів журналіст.


Зараз ви читаєте новину «Донька депутата народила Отару Кушанашвілі двох синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути