пʼятниця, 24 березня 2017 13:59

Діти Сергія Бабкіна фанатіють від Потапа
11

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін
Катерина Осадча з вокалістами
Джамала
Сергій Бабкін

26 березня, о 21:00 в проекті "Голос країни-7" на телеканалі "1+1" стартує новий етап - "нокаути", за результатами якого визначаться вокалісти, які пройшли до прямих ефірів.

Напередодні початку "нокаутів" тренер проекту Сергій Бабкін, якого колеги по червоним кріслам встигли охрестити останнім романтиком, в ексклюзивному інтерв'ю для журналу "Телескоп" розповів про тонкощі тренерської роботи, суперництво в його команді і сімейні недільні перегляди "Голосу країни-7".

"У мене найдружніша, яскрава і запальна команда, - ділиться Сергій Бабкін. - Думки на тему: "Я ось зроблю крутіше і тебе випереджу..." у моїх підопічних виключені. Ми цю ситуацію обговорили, коли я формував дуети для "вокальних баттлів", і серед учасників пішли такі розмови: "Ми тільки подружилися, так класно спілкувалися, а тепер нам потрібно буде конкурувати...". Я пояснив: "Ви товаришуєте - відмінно! Зробіть хорошу пісню разом, принесіть радість глядачам. Вони ж відразу відчують, що люди не змагаються, а кайфують і заряджають енергією інших!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вокальні "нокаути" на "Голосі країни" запросили священика

Також співак поділився, що для нього є найскладнішим в тренерській роботі:

"Найважче знайти єдине рішення, яке буде в однаковій мірі задовольняти обидві сторони - і мене, і учасника. Коли ми знаходимо точки дотику - це клас! Іноді не виходить, тоді ми продовжуємо обговорення".

Сергій Бабкін зізнався, що дружина Сніжана допомагає йому не тільки в творчій кар'єрі, але і в тренерській роботі.

"Сніжана - мій директор, мій друг, мій учитель, мій ангел, моя відьма, - з посмішкою розповідає тренер. - Я прошу у неї поради з будь-якого приводу - одягу, рими у віршах, музики ... Вона завжди зі мною поруч. Ніхто не бачить, але насправді ми працюємо з учасниками проекту з нею разом постійно. Дружина - мій головний тренер".

Виявляється, вся родина Бабкіних щонеділі збирається біля екранів на перегляд чергового епізоду "Голосу країни", а діти Артур і Веселина обожнюють Потапа.

"Діти за "Голосом країни" постійно стежать. Їм подобаються всі учасники, вони дуже переживають, коли тренери не обирають кого-небудь. Якщо ми разом дивимося програму, Веська в емоціях мене питає: "Тато, ну чому ти не повертаєшся? Повертайся, так же гарно співає!" Із тренерів їм дуже подобається Потап. Вони його маленькі фанатики".

На етапі "нокаути", який стартує в проекті "Голос країни-7" цієї неділі о 21:00, учасники команд Сергія Бабкіна, Джамали, Потапа і Тіни Кароль будуть виступати на сцені з сольними номерами. Після виступу кожного з учасників тренер визначає, на який з чотирьох червоних стільців його посадити. В результаті, в кожній команді залишиться чотири вокаліста, які будуть боротися за перемогу в прямих ефірах.

Зараз ви читаєте новину «Діти Сергія Бабкіна фанатіють від Потапа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути