пʼятниця, 15 грудня 2017 08:11

Діти, пробіжка та Facebook: типовий день Марка Цукерберга
9

33-річний мільярдер Марк Цукерберг управляє Facebook - гігантом серед соціальних мереж, чия вартість на ринку оцінюється в $ 505 млрд. Незважаючи на щільний графік, Цукерберг знаходить час на спорт, подорожі, світські заходи і, звичайно ж, сім'ю.

Зазвичай Цукерберг встає о 8-й ранку і починає день з перевірки Facebook, Facebook Messenger і WhatsApp на телефоні. Після ознайомлення з усіма останніми новинами, він займається бігом і іноді бере з собою собаку.

У виборі одягу Цекурберг теж залишається консервативним.
Фото: bigpicture
Щоденний графік, як правило, залежить від частих роз'їздів.
"Велику частину часу я проводжу в думках щодо того, як об'єднати світ і краще служити суспільству", - зазначає Цукерберг.
Марк Цукерберг викроює час для спортзалу, подорожей і часу з сім'єю.
У 2015 році він зробив собі виклик читати нову книгу кожні два тижні.

Коли тренування закінчується, Цукерберг йде снідати, причому особливо не вередує. Просто їсть те, що є. Він не хоче витрачати свій час на настільки дрібні рішення.

До речі, саме тому він носить один і той же одяг. Робоча уніформа мільярдера - джинси, кеди і сіра футболка. Коли в 2014 році його запитали про це, він відповів: "Я хочу очистити своє життя, приймати якомога менше рішень щодо всього, крім того, як краще служити суспільству".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена принца Гаррі удостоїлася особливої уваги від королеви

Щотижня Цукерберг проводить на роботі від 50 до 60 годин, але в той же час він постійно думає про компанії. "Велику частину часу я проводжу в думках щодо того, як об'єднати світ і краще служити суспільству", - зазначає Цукерберг.

Незважаючи на наявність особистої сторінки в Facebook, у Цукерберга немає часу на її модерацію, тому йому допомагає команда з 12 осіб. Вони допомагають відповідати на коментарі та повідомлення, усувають негатив.

У вільний від роботи час Цукерберг розвиває здібності свого мозку. Для цього він вчить китайську мову і читає так багато, наскільки це можливо. У 2015 році він зробив собі виклик - читати нову книгу кожних два тижні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Час будувати" з Оксаною Марченко нікого не залишить байдужим - блогер

У своєму щільному графіку Цукерберг також знаходить час на сім'ю: дружину Прісциллу і двох дочок Максиму і Август. Щовечора він з дружиною укладає дітей спати і співає їм єврейські колискові.

Щоденний графік, як правило, залежить від частих роз'їздів.

Соцмережі роз'єднують людей, впевнений колишній віце-президент Facebook Чаматі Паліхапітія і застеріг, що в соцмережах присутні тільки "дезінформація та брехня".

Зараз ви читаєте новину «Діти, пробіжка та Facebook: типовий день Марка Цукерберга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути