пʼятниця, 23 грудня 2011 10:41

Діти Кільчицької та Гусіна робили солом'яних янголят
16

Фото: Фото: Андрій Шматов

В культурно-освітньому центрі "Майстер Клас" Анжеліка Рудницька провела майстер-клас для зіркових дітей: вчила їх робити солом'яних янголят. Із гостей завітали син екс-футболіста Олега Гусіна Іван та донька екс-чиновниці Ірени Кільчицької — Моніка. Янголят діти ліплять із соломи. В менших дітей не виходить.

"Сонечко, бери чотири-п'ять соломинок і роби з них ручки. Потім перев'язуй ниточкою із тулубом", - радить Рудницька хлопчику, якому на вигляд років чотири.

Поряд нього свого янгола закінчує Іван Гусін.

"Ну, що Ваня, неважко, так? Взяти лише солому, нитку плюс трішки фантазії. Ой, сонечко, вибач я тобі нитку розірвала. Нічого, ми зараз іншу візьмемо. Янголята робимо, бо Різдво на носі. Ними будемо прикрашати ялинки і дарувати їх. Ваня, ти кому подаруєш по традиції?", - цікавиться Анжеліка у хлопця.

"Сестричці", - відповідає той.

Рудницька зізнається, що на таких майстер-класах сама навчається мистецтву.

"Мені ніколи цим займатися. Коли скажіть? Як кажуть "не можна обнять необъятное". Оцих ангелочків я навчилася робити тільки сьогодні якраз перед майстер-класом. Але я люблю працювати у сфері народного мистецтва із дітьми. Вони найкращі глядачі і майстри, дуже завзяті і відкриті. Якщо дорослі соромляться, що може не вийти щось, то в дітей таких проблем нема. Хтось собі ріже, хтось мотає. Дитина отримує задоволення від процесу. Здорово і нам було б не втратити таку дитинність. Ще мені подобається, що ми не ходимо по подіумі і не позуємо перед фотографами. Ми ж працюємо", - підкреслила Анжеліка Рудницька.

Зараз ви читаєте новину «Діти Кільчицької та Гусіна робили солом'яних янголят ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути