Ексклюзиви
вівторок, 09 січня 2018 14:12

Діджей David Guetta їде у Київ

Автор: djmag.com
 

Один із найкращих діджеїв світу David Guetta 28 січня виступить у Києві. У рамках "European Arena Tour" столиця вперше побачить сольне шоу легендарного музиканта.

Концерт відбудеться у Міжнародному виставковому центрі. На гостей чекає спеціально розроблений технічний проект із сотнями світлових приборів, величезними екранами, лазерами, піротехнікою, вогнем та димом, неймовірна сцена розміром з декількоповерховий будинок.

Для створення та проведення шоу такого масштабу були залучені найкращі іноземні спеціалісти з Європи та США. Окрім Києва, воно охопить 11 міст у Німеччині, Франції, Італії, Австрії, Польщі, Швейцарії та Люксембурзі.

Із 2007 року David Guetta входить у першу десятку рейтингу Top 100 DJs від впливового DJMag.com. У 2011-му очолив його. 6 номінацій на премію Grammys, із них 2 перемоги.

В активі David Guetta - понад 10 млн проданих альбомів і більше 40 млн синглів. П'ять із шести його студійних альбомів і 22 сингла ставали платиновими.

У діджея 54 мільйони підписників на Facebook - більше, ніж у будь-якого іншого артиста в електронній музиці. За його Instagram стежить більше 8 млн. людей. А на Youtube-канал підписані більше 14 млн користувачів.

Кліпи Guetta були переглянуті в сумі понад 10 млрд разів. При цьому найпопулярніший відео-кліп на трек "Hey Mama" набрав понад мільярд переглядів.

Кожен виступ David Guetta збирає аншлаги по всьому світу. А найбільші фестивалі прагнуть отримати його собі у якості хедлайнера. Tomorrowland, Ultra Music Festival, Electric Daisy, Sziget - це всього деякі великі музичні події, на яких виступає David Guetta.

У минулому році музикант відіграв один із найважливіших виступів у своїй кар'єрі - перед заповненим стадіоном Стат-де-Франc він виступив на церемонії відкриття Чемпіонату Європи з футболу, трансляцію якого побачили кілька мільйонів чоловік.

Сьогодні David Guetta по праву вважається одним із найпопулярніших і найбільш авторитетних електронних музикантів на сучасній сцені, а його виступ – це завжди очікувана подія.

Зараз ви читаєте новину «Діджей David Guetta їде у Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути