Ексклюзиви
четвер, 03 грудня 2020 15:27

Детектив шоу "Маска" Оля Полякова поділилася своїм ставленням до ворожок і екстрасенсів

Детектив шоу "Маска" Оля Полякова поділилася своїм ставленням до ворожок і екстрасенсів
Полякова зазначила самобутність наших виконавців, через що їй вгадувати учасників було порівняно легко. Фото: надане піар-агентом артистки

Королева Ночі Оля Полякова з'явилася на обкладинці новорічного випуску журналу "Добрые советы", присвяченого знакам долі. Співачка прямолінійно висловилася на тему астрологів і ворожок і поділилася враженнями від зйомок в шоу "Маска".

Полякова стала одним з перших детективів програми "Маска" - української адаптації американського проекту The Masked Singer. Полякова зазначила самобутність наших виконавців, через що їй вгадувати учасників було порівняно легко.

В інтерв'ю Полякова пройшлася з критикою по людям, які, на її думку, наживаються на довірливості інших. Не подобаються співачці і всілякі прикмети, ритуали, талісмани.

"Вважаю ворожок і астрологів аферистами. Вірю тільки в власну силу", - сказала співачка.

Також артистка розповіла, як повернути втрачені радості в житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Тополя, Юлія Саніна і Monatik: зірки об'єдналися проти домашнього насильства

"Люди перестали просто ходити в гості один до одного. Зараз якраз прекрасний час відродити цю традицію", - додала Полякова.

Українська співачка 36-річна Оля Полякова здивувала шанувальників новим образом. Виконавиця взяла участь у шоу "Маски" і постала в образі Мальвіни. Полякову загримували так, що вона стала схожа на ляльку. Помітно, що артистка одягла блакитні лінзи. Світлі локони прикрасила елегантним чорним бантиком.

Зараз ви читаєте новину «Детектив шоу "Маска" Оля Полякова поділилася своїм ставленням до ворожок і екстрасенсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути