Ексклюзиви
понеділок, 20 вересня 2021 23:46

"Роблю уколи краси": Сєдокова не хоче красиво старіти

Співачка 38-річна Анна Седокова заявила, що не хоче красиво старіти і не любить свої зморшки. А ось після ін'єкцій краси сприймає себе значно легше.

При цьому виконавиця навела приклад голлівудської зірки Кемерон Діаз, яка у свої 49 років не робить нічого із зморшками.

Автор: instagram.com/annasedokova
  Анна Сєдокова зізналась, що не нехтує уколами краси
Анна Сєдокова зізналась, що не нехтує уколами краси

"Я не хочу красиво старіти. Вибачте. По дорозі до косметолога побачила нове фото Кемерон Діаз і Дрю Беррімор в Татлер. І я зараз наберуся духу і все ж це напишу. Обличчя Кемерон, її очі і лоб, все було в .. зморшках. Фух, сказала. Прочитала кілька статей на тему того, що вона відмовилася від ін'єкцій і не хоче виглядати, як в молодості. Подумала: наскільки потрібно бути впевненою в собі, щоб прийняти таке рішення", - написала Седокова в Instagram.

"Я нею захоплююся. Вона чудова! Є і буде. Але це ж неймовірно складно. Ви уявляєте, вона кожен день зустрічає людей, які її постійно порівнюють з версією 2000 року. Адже фільми так просто взяти і переглянути зараз. А ось молодість не переглянеш." – додала Анна.

"Але я до чого все це. Іноді люди покрикують на мою адресу: а раніше було краще! Ось я вас пам'ятаю в 2002 році, ви була така лапочка, вся натуральна і природна. У 2002 мені було 20. А зараз ні. І я не хочу приймати свої зморшки, як частину себе. Не хочу приймати свій жирок на бочках. Не хочу приймати свої погані звички. Я хочу їх виправити. І так, я роблю уколи краси", - заявила співачка.

Анна зізналась, що походи до косметолога роблять її щасливою.

"Вибачте мене за мою ненатуральність. Туш для очей теж не Бог створив. І не тому що я боюся старості. Я не з лякливих. Просто я не люблю свої зморшки і маю право їх не любити. А жінки мають право бути будь-якими. І чоловіки до речі теж. І чесно сказати, з ботоксом мені набагато легше себе приймати такою, як я є", - підсумувала зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сестри Кардаш'ян вразили новими спокусливими образами

Співачка Анна Сєдокова потішила шанувальників відвертим фото з відпочинку у Лос-Анджелесі. Зірка опублікувала в Instagram фото, на якому релаксує біля басейну у пікантному червоному бікіні. При цьому сидить співачка на бортику спиною до камери , демонструючи пишні сідниці.

Зараз ви читаєте новину «"Роблю уколи краси": Сєдокова не хоче красиво старіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути