пʼятниця, 18 травня 2007 13:54

Чоловік зарізав свою дружину та її двох коханок

Чоловік зарізав свою дружину та її двох коханок
У міліцію міста Краматорськ Донецької області поступило повідомлення про три трупи, що знаходяться в одному з 9-ти поверхових будинків.

Прибувши на місце події, опергрупа знайшла на кухні тіло жінки, в кімнаті трупи 50-річного господаря житла і ще однієї потерпілої. На тілах убитих жінок - сліди порізів і ножових поранень, у чоловіка розбита голова. Була і ще одна жертва, якій вдалося залишитися в живих, - 43-річна співмешканка господаря. Її побиту, із слідами ножового поранення на шиї для надання допомоги відвезли в лікарню.

Господар житла виїжджав до родичів до Білорусі на досить тривалий період, був відсутній близько року. В цей час його співмешканка  зраджувала йому з двома своїми подругами.

Того вечора компанія з господаря, його співмешканки і ще двох її подруг випивала. Одна з коханок дружини господаря натякнула на свої інтимні зв"язки з господинею. Почувши це, чоловік  почав бити і різати ножем і свою "благовірну", і гостей. Із співмешканкою обійшовся особливо суворо: вибив зуби, проткнув ножем шию. Жінка знепритомніла, а коли прокинулася, побачила подруг, що знаходилися без свідомості, і сплячого мучителя. Вона почала його бити по голові всім, що попадало під руку - шматком цеглини, вазою, передає Управління по зв"язках з громадськістю УМВД України в Донецькій області.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік зарізав свою дружину та її двох коханок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути