Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 09:26

Брітні Спірс знову вдягла бікіні (ФОТО)

 
Брітні знов вдягла свій улюблений одяг - бікіні. Колись давно на фотографіях в модних журналах співачка часто з"являлася в купальниках, захоплюючи прихильників.

Потім, як відомо, у Спірс наступила чорна смуга в житті і вона почала втрачати свою красу. Знімки, на яких співачка була зображена напіводягненою, швидше дратували публіку.

Але все погане залишилося у минулому: тепер вона та її бікіні знов ідеально поєднуються: співачка стала такою ж стрункою, як і на початку своєї зоряної кар"єри.

Цей уїкенд зірка провела в одному з готелів Лас-Вегаса. У компанії своїх подружок Брітні всі вихідні ніжилася під теплим сонечком біля басейну. Потім з друзями вона вирішила зайнятися шоппінгом і відправилася в подорож місцевими магазинами, повідомляє The Sun.

За останні місяці "поп-принцеса" скинула більше 7 кілограмів, покращила здоров"я та позбавилася від своєї важкої депресії, що виникла після битви за право опіки над власними дітьми - синами Шоном Престоном та Джейденом Джеймсом.

Судячи з усього, випивка, наркотики та дивні приятелі залишилися для Брітні далеко у минулому. Вона має намір активно зайнятися своєю кар"єрою і вже працює над новим альбомом, що вийде наступного року. За визнанням співачки, альбом буде виконаний в "міському" стилі. Вона буквально щодня пише музику, сидячи за піаніно.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс знову вдягла бікіні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути