Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2018 15:22

Брітні Спірс відповіла екс-чоловіку, який вимагає від неї збільшення аліментів

Брітні Спірс відповіла екс-чоловіку, який вимагає від неї збільшення аліментів
Брітні Спірс з синами, на яких вимагає гроші її колишній чоловік Фото: Соціальні мережі

Брітні Спірс на вимоги колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна збільшити йому суму аліментів в три рази (зараз він щомісяця отримує від зірки 20 тисяч доларів) на утримання їхніх спільних дітей, відповіла відмовою.

Співачка каже, що це не її проблема, що колишньому чоловікові потрібні гроші на утримання шістьох дітей, крім синів Спірс у нього є ще четверо дітей, пишуть західні ЗМІ.

Джерела повідомляють, що Брітні вкрай переживає через ситуацію, що склалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес потрусила розкішними сідницями в рекламі другого сезону World of Dance

"Вона просто хоче, щоб все вирішилося якомога швидше. Але здаватися вона не буде. Брітні турбується, що якщо погодиться зараз збільшити суму аліментів, то хто їй дасть гарантію, що Кевін на цьому зупиниться і в наступний раз не зажадає від неї ще більше грошей? ", - кажуть вони.

Колишній же чоловік Спірс вважає, що жертви, на які йому довелося піти (численні судові розгляди у справі про опіку), - цілком переконливі причини для того, щоб вимагати більшу компенсацію. Сам же він, за його словами, отримує всього три тисячі доларів, а цих грошей для задоволення всіх потреб їх з Брітні дітей недостатньо.

Сама Спірс, за словами близького до неї джерела, витрачає на дітей не більше тієї суми, яку вона щомісяця платить колишньому чоловікові. Тому вона впевнена, що гроші, які він вимагає, потрібні йому для його сім'ї та інших своїх дітей.

"Згідно із законом обоє батьків повинні вносити свій вклад у виховання дітей. Де внесок Федерлайна?", - говорить він.

Брітні Спірс виховує 12-річного Шона і 11-річного Престона. Зараз знаменитість в стосунках з фітнес тренером Семом Асгарі.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс відповіла екс-чоловіку, який вимагає від неї збільшення аліментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути