неділя, 05 березня 2023 04:00

Близнючки, Кевін та кучерява Сью: як змінилися актори улюблених фільмів про пригоди дітей

Кіно з дітьми у головних ролях підкорює безпосередністю та щирістю. Особливо популярними вони були у 90-х. Досі глядачі по всьому світу із задоволенням переглядають "Один вдома", "Кучерявку Сью", "Двоє: Я і моя тінь".

Ті, кого ми так полюбили дітьми, нині стали дорослими. Як саме актори змінилися за десятки років показав "Телеграф".

Сестри Олсен із "Двоє: Я і моя тінь"

Автор: telegraf.com.ua
  Сестри Олсен полюбилися глядачам після фільму "Двоє: Я і моя тінь"
Сестри Олсен полюбилися глядачам після фільму "Двоє: Я і моя тінь"

Блондинки-близнючки Олсен полюбилися мільйонам, а картину "Двоє: Я та моя тінь" 1995 року побачило вже не одне покоління. Непосидючу сироту Аманду грала Мері-Кейт, а роль маленької аристократки Аліси дісталася Ешлі. На момент зйомок їм було по дев'ять років, зараз ‒ за 35.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркова нерухомість: хто із знаменитостей став власником найдорожчих маєтків

Сестри активно знімалися у фільмах і після цієї картини, а також були дітьми-продюсерами, завдяки чому стали мільйонерами у 10-річному віці. Ролі у пізніших та серйозніших проектах такого ж успіху не принесли. Останній фільм за їх участю вийшов майже 20 років тому. Натомість у сестер пішла справа з моделюванням одягу та взуття, вони мають свій модний бренд.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ashley Olsen (@ashleyolsens)

Мері-Кейт була одружена з Олів'є Саркозі (брат колишнього президента Франції), у 2021 році вони розлучилися, спільних дітей у пари не було. Що стосується Ешлі, то її особисте життя не раз бурхливо обговорювалося, але жодні стосунки не доходили до весілля. Лише цього року з'явилася інформація про офіційний, хоч і таємний шлюб із художником Луї Ейснером.

Маколей Калкін із "Один вдома"

Автор: telegraf.com.ua
  Маколей Калкін збирається одружитися
Маколей Калкін збирається одружитися

Серія американських фільмів "Один вдома" – вже один із символів періоду зимових свят. Прем'єра відбулася у 1990 році, буквально обрушивши популярність на юного Маколея Калкіна. Симпатичний хлопчик чудово впорався з роллю Кевіна, який врятував від грабіжників свій будинок. Натомість отримав нагороди та мільйони доларів.

Однак не всі фільми з Маколеєм ставали успішними. "Багатенький Річі" ‒ остання робота, де Калкін ще дитина. У наступні роки актор з'являвся в кіно, але це не було так яскраво. Захоплювався музикою. Колись успішній дитині-акторові сьогодні 42 роки, цього року має вийти на екрани фільм "Грип багатих" за його участю.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hollywood Star Kids (@hollywoodstarkids)

У житті Калкіна було багато непростих періодів: загибель сестри, спроба суїциду після розставання з Мілою Куніс, шкідливі звички. Понад п'ять років у стосунках із актрисою Брендою Сонг, яка народила йому сина у 2021 році. Вони заручені, тож можливо незабаром "Кевін" приміряє на себе роль нареченого.

Елісон Портер з фільму "Кучерявка Сью"

Автор: telegraf.com.ua
  Елісон Портер перемогла у 10 сезоні американської версії вокального проекту "Голос"
Елісон Портер перемогла у 10 сезоні американської версії вокального проекту "Голос"

Історія дівчинки Сьюзен на прізвисько кучерявка Сью підкорила глядачів у 1991 році. Її зіграла Елісон Портер – актриса та співачка, якій нині 41 рік. Інші роботи не принесли такої ж слави, як ця кінострічка. Натомість Елісон перемогла у 10 сезоні американської версії вокального проекту "Голос".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alisan Porter (@iam_alisanporter)

Мала проблеми з наркотиками й алкоголем, але змогла позбутися шкідливих звичок. Від першого шлюбу має двох дітей. З 2018 року у стосунках із танцюристом Джастіном Де Віра, у 2021 році у них з'явилася дочка.

Майкл Олівер – зірка фільму "Важка дитина"

Автор: telegraf.com.ua
  Зірка фільму "Важка дитина" веде непублічне життя
Зірка фільму "Важка дитина" веде непублічне життя

За перипетіями у житті непосидючого Джуніора, якого усиновили, стежили у багатьох країнах. Критики пророкували фільму "Важка дитина" провал, але він став одним із найкасовіших у 1990 році. Потім були сіквели. Головного героя грав Майкл Олівер, якому зараз 41 рік. Акторську кар'єру він швидко залишив. За даними журналістів, працює у службі технічної підтримки і живе звичайним життям далеко від камер. Відомо, що чоловік у розлученні.

1998 року на екрани вийшла перша серія серіалу "Усі жінки – відьми". Картина неабияк сподобалася глядачам та протрималася вісім сезонів.

Успіх серіалу залежав не лише від сюжету, але й від акторів, які втілили на екранах своїх персонажів. Тож пропонуємо переглянути, як виконавці головних героїв змінилися за 25 років.

Зараз ви читаєте новину «Близнючки, Кевін та кучерява Сью: як змінилися актори улюблених фільмів про пригоди дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути