неділя, 11 лютого 2018 22:00

Бекхеми відвоювали свій будиночок на дереві
4

Великий та затишний будинок на дереві біля оселі Бекхемів залишиться на своєму місці. Зірки виграли суд проти сусідів. Останнім не подобалось, що будинок побудували до отримання офіційного дозволу на це.

Будиночок розміром з кватиру-студіо у Лондоні, побудований архитектором Майклом Ергатоудісом. Коли до отримання офіційного дозволу на зведення хатинки, Вікторія Бекхем запостила фото будиночку у Instagram, сусіди обурились.

Один з мешканців написав у місцеву адміністрацію, що Бекхеми мали б попросити дозволу на будівлю. У маєток зірки відправили інспекцію. Всі формальності були узгоджені і єдиною умовою від влади стало прохання не запалювати вогні у будиночку після 4 години вечора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем без бюстгальтера вирушила на побачення до чоловіка

Крім того, що дизайнером будинку є відомий архитектор, флористом став Маркус Барнет, переможець Chelsea Flower Show, дах маєтку захищає його господарів від папараці, навколо будинку сад з рідкісними деревами та органічний басейн. Сусідами Бекхемів є Кейт Мосс та Джеремі Кларкстон.

Вікторія та Девід Бекхем мешкають зі своїми трьома синами та дочкою. 18-річний син пари Бруклін живе у Нью-Йорку, де навчається в університеті на фотографа.

Зараз ви читаєте новину «Бекхеми відвоювали свій будиночок на дереві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути