Ексклюзиви
пʼятниця, 26 грудня 2014 11:13

Басков пройшов тест ДНК, щоб довести, що він син своїх батьків
4

Другий син Людмили Григорівни
Фото: starslife.ru
Людмила Григорівна Гнатів
Батьки Миколи Баскова

Подруга Людмили Григорівни Гнатів з Оренбурзької області Тетяна звернулася до програми "Пусть говорят" з проханням встановити, чи не є Микола Басков сином її подруги. Жінку і співака запросили на зйомки програми.

Людмила Григорівна стверджує, що 30 вересня 1976 року в госпіталі на Байконурі народила близнюків. Вона точно запам'ятала, що один з них народився темноволосим, а інший, що з'явився на світ через півгодини після первістка - блондином. Три дні жінці не показували дітей, не приносили на годування, а на четвертий вона отримала від начальника госпіталю жахливу новину - друга дитина померла. Природно, тіло його ніхто їй показувати не став, як і не надали документів, в яких було написано про його смерть, послалися на причину - "документи згоріли". Вже майже сорок років Людмила мучиться питанням, що ж трапилося з її сином. Вона впевнена, що син живий, що його викрали, а коли вона вперше побачила виступ Миколи Баскова (тоді йому було всього сімнадцять років), її серце мало не вирвалося з грудей.

"У мене відразу виникло відчуття, що це мій син" - сказала нещасна жінка. Доказом кровної спорідненості вона порахувала родимки біля вуха і ямочки на підборідді.

Микола з повагою і співчуттям поставився до слів бідної жінки, але в нього була інша думка на цей рахунок:

"Часто через мої пісні багато хто думає, що я - ідеальний син. Але ви знаєте, хочу сказати вам спасибі за те, що ви весь цей час були зі мною, а я якимось чином був з вами. Я впевнений, що у вас є мої диски і знімки. Як би не скінчилася ця програма, але я не хотів би зникати з вашого життя. я не можу бути вашим сином. Коли моя мати народила мене першого жовтня, поруч було дуже багато родичів і друзів, всі бачили її вагітність, знають, що вона народила мене. Не плачте, Людмила Григорівна, ми ж з вами зустрілися. Мені здається, вашого сина треба шукати там же, на Байконурі. Розумієте, може бути всяке. Якась родина військових не могла мати дітей, домовилася з лікарямии, розумієте? Бути може, десь там ваш другий син, такий же красива, як я і ваш друга дитина, може, він побачить цю програму, і щось підкаже йому, що ця історія про нього. Тож не переживайте, так, швидше за все він виріс в хорошій сім'ї "- намагався заспокоїти Людмилу артист.

Із заключним словом виступив експерт, який проводив аналіз ДНК, згідно з яким Микола, як і передбачалося, не може бути сином Людмили. Своїм батькам Микола не сказав, що йде на зйомки цієї програми, хоча впевнений, що його рідні підтримали б його в цій благій справі.

"Я вважаю, що з мого боку було правильним прийти на зйомки цієї телепрограми. Сподіваюся, що сьогодні ви отримали шанс знайти свого сина" - сказав Басков, і додав, що відтепер Людмила Григорівна буде приходити на його концерти безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Басков пройшов тест ДНК, щоб довести, що він син своїх батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути