Ексклюзиви
середа, 01 квітня 2020 21:26

Барських зробив ремікс до своєї пісні в стилі #STAYHOME

Барських зробив ремікс до своєї пісні в стилі #STAYHOME
Безпрецедентним для нашого шоу-бізнесу є і той факт, що протягом 8-ми тижнів трек Барських утримує лідерство головного чарту медіапорталу TopHit - Top Radio HitsФото: надане піар-агентом музиканта

Співак Макс Барських запустив серію одиночних вечірок в стилі #STAYHOME. Найуспішніший сингл зимово-весняного сезону "Лей, не жалей" стає ще більше танцювальним.

17 тижнів перший сингл з фінального альбому туманотрилогіі "1990" перебуває в радіоефірі по світу. "Лей, не жалей" отримав "золотий статус" цифрових продажів і прозвучав сумарно в радіоефірі близько 800 тис. разів.

Безпрецедентним для нашого шоу-бізнесу є і той факт, що протягом 8-ми тижнів трек Барських утримує лідерство головного чарту медіапорталу TopHit - Top Radio Hits, випереджаючи The Weeknd з його композицією Blinding Lights з різницею в 200 тисяч ефірів.

Пісня звучить не менш 60 тис. разів на тиждень. Мінімум 6 радіостанцій в світі щохвилини відтворюють даний сингл.

Трек Макса Барських займає лідируючі позиції хіт-парадів усіх топових радіостанцій СНД, включаючи Love Radio, Русский Хіт, Europa Plus, Русское Радио Україна, NRJ, Наше радіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найнижче і найпринизливіше, що може зробити людина: Барських розговорився із журналістами під час туру

Новинкою Барських закликає слухачів залишатися в доброму гуморі, щоб виконувати запобіжні заходи.

8 березня співаку Максу Барських виповниться 30 років. Напередодні ювілею музиканта медіакомпанія BURDA MEDIA в Україні зробила з іменинником спецномер "Як це бути чоловіком". Номер має 2 обкладинки. Розкриває історію успіху артиста.

Зараз ви читаєте новину «Барських зробив ремікс до своєї пісні в стилі #STAYHOME». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути