Ексклюзиви
середа, 21 березня 2018 16:54

Аніта Луценко та Юлія Богдан розкрили секрет успішного схуднення
7

Аніта Луценко та Юлія Богдан, представили оновлену авторську програму для схуднення WOWBODY slim.

Презентація пройшла яскраво і насичено, за музику відповідала Даша Коломієць. Окрім представлення нової програми і презентації нового брендбуку WOWBODY, журналісти пройшли майстер-клас від Аніти і Юлі - нескладну, але ефективну зарядку. Захід пройшов у сучасному просторі Inveria.

"Сталося! Півтора року ми працювали над оновленням нашої улюбленої програми WOWBODY. Новий колір, новий логотип, новий сайт. Ми ж не можемо трохи поліпшити. Ми як завжди, - міняємо все кардинально", - не стримує емоцій Юлія Богдан. Тренер приїхала з Польщі спеціально для презентації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Худнути мені допомагає екстрим" - Руслана Писанка

WOWBODY slim - онлайн-програма, яка включає в себе план харчування зі смачними корисними рецептами, тренування, мотивацію, всілякі поради та психологічні завдання. Проект навчить любити себе, піклуватися про своє тіло і позитивно мислити. Унікальність програми в тому, що не виходячи з дому учасниці зможуть тренуватися з топ-тренерами і реально худнути без голодувань і тренажерів. В ході програми у дівчат виробляється імунітет до солодощів і іншим шкідливим звичкам.

WOWBODY slim повністю змінює спосіб життя і звички за 84 дня.

Учасниці отримують меню на кожен день від провідних дієтологів і нутриціології.

У програмі прості, але ефективні вправи за принципом від простого до складного, що дозволить легко увійти в режим занять. Всі тренування представлені в форматі відео з поясненням техніки, і розтяжка в кінці кожного заняття. Вправи на будь-який смак - силові, кардіо, інтервальні тренування. Йога, пілатес, балет - для розвитку жіночності, для постави і поліпшення жіночого здоров'я.

На заході Аніта і Юля робили упор на всебічний розвиток учасників, особистому досвіді, мотивації та підтримки.

"Кожен, хто займається з нами, повинен бути WOW у всіх сенсах. Ми ділимося тим, що самі читаємо, дивимося, що нас надихає, що ми випробували на собі. Ми розуміємо, що красиве і здорове тіло залежить від внутрішнього стану. Тому розвиваємо і тіло, і мозок, і душу "-, надихає Аніта Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Аніта Луценко та Юлія Богдан розкрили секрет успішного схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути