Ексклюзиви
четвер, 16 березня 2017 15:24

Ані Лорак пожалілася на життя в Україні

Автор: Ukr.Media
  Ані Лорак пожалілася на Україну
Ані Лорак пожалілася на Україну

Співачка Ані Лорак розповіла про своє ставлення до України і вітчизняних артистів. В інтерв'ю зірка пожалілася на погану економічну ситуацію в країні.

"Ни для кого не секрет, что уровень жизни сильно упал - кризис отразился на всех слоях населения. Вот даже по своим родителям смотрю - они получают огромные счета за коммуналку. Понятно, что у них есть моя помощь, как у многих стареньких родителей есть помощь их детей. Но как выживать пожилым людям, у которых нет детей? А больным людям? С этими запредельными ценами на лечение серьезно заболеть - катастрофа, люди попросту чувствуют себя обреченными. Сфера здравоохранения, экономическая сфера - везде проколы... В каждой семье есть что сказать по этому вопросу", - сказала Ані Лорак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак розповіла, за кого вболівала на нацвідборі Євробачення

Також співачка зазначила, що якість сучасної української музики низька. Її не можна представляти у світі.

"Сьогодні все змінилося, але чомусь на якість української музики це особливо не вплинуло. Багато наших артистів "розслабили булки". Людей, які роблять якісну конкурентоспроможну музику українською мовою, яку було б не соромно слухати в будь-якій точці світу, не так вже й багато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концерти Орбакайте в Україні відміняють під тиском активістів

Автор: 24tv.ua
  Ані Лорак пожалілася на Україну
Ані Лорак пожалілася на Україну

Як професіоналу в своїй сфері, мені незрозумілі деякі явища українського шоу-бізнесу: все частіше бачу величезні афіші артистів на Палаці "Україна", яких я раніше ніколи не знала і не чула, але вони дають чомусь відразу по 3 "сольника", - розповіла Лорак. Вона додала, що з'явилося багато непрофесійних виконавців.

Ані Лорак майже 3 роки не виступає в Україні. Зараз вона активно гастролює в Росії.

У листопаді 2014 року концерт співачки у палаці "Україна" пікетували громадські активісти. В грудні 2015-го в інтерв'ю виданню Hello вона назвала Україну "больной матерью", а росіян "братским народом". За чутками Лорак купила квартиру у Москві. Там живе з чоловіком Муратом і донькою 6-річною Софією.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак пожалілася на життя в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути