четвер, 08 жовтня 2015 11:00

Анфіса Чехова перевтілилась у грецьку красуню

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Анфіса Чехова знялася в оригінальній фотосесії, для журналу "Караван Історій", де створювали копію образу із старовинного рекламного плаката для фотопроекту Катерини Рождественської. Фотографіями з фотосесії зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі. Як звичайно не обійшлося без філософських думок на тему стандартів краси.

"На ніс ще увагу зверніть. Він теж у мене не стандартний сьогодні Лямки від бюстгалтера не забудьте обговорити. Уявляю як, панове цінителі жіночої краси, ви в музей ходите У кожної картини з жінками минулих епох, напевно, стоїте з подружкою і міркуєте: "От  вони уродки ж були! Ось це кошмар! Хто їх заміж-то брав? Які страхолюдіни! "Вузьке-стандартне мислення зустрічалося у людей і в ті самі епохи, про які ми розмірковуємо. У ті самі епохи ми з вами, дорогі цінительки краси, могли б бути визнані потворою. Тому що у нас брови є густі, циці великі , носи занадто маленькі, очі занадто запалі, шкіра дуже засмагла, губи занадто товсті! " І стояли б місцеві безброві дебелі красуні і дивилися б на нас як на чудо-юдо заморське страшне і гидливо пирхали би: "Фу, кошмар! І хто з нею одружується?". А найцікавіше - ніхто б і не одружився! Чоловіки теж в більшості своїй раби стереотипів і стандартів! "Мені ось подобаються всякі жінки: і з бровами, і без, і лисі і повні і дистрофічні і дивні і розкішні! Мені подобається в них те, що завжди буде поза часом: Внутрішнє світло, Краса душі і Оригінальність мислення! ", - підписав знімок Анфіса Чехова.

Автор: Соціальні мережі
 
Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова перевтілилась у грецьку красуню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути