середа, 13 червня 2018 18:47

Анджеліна Джолі може втратити право опіки над дітьми

Анджеліна Джолі може втратити право опіки над дітьми
Анджеліна Джолі продоважує воювати з Бредом Піттом за дітей Фото: Reuters

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, які не можуть розлучитися вже майже два роки (в основному через розбіжності в питанні про опіку над дітьми) продовжують з'ясовувати стосунки через суд. Той встав на сторону 54-річного актора, дозволивши йому без обмеження спілкуватися зі своїми дітьми по мобільному телефону, повідомили західні ЗМІ.

"Дуже важливо те, що Бред може дзвонити їм в будь-який час, причому на їх власні номери телефонів. Можу припустити, що раніше він намагався їм зателефонувати, але через Анджеліну. А вона ж або просто не підходила до телефону, або відповідала, що вони не на місці, тому суд дозволив йому зідзвонюватися з ними без залучення в це Джолі ", - розповів адвокат з питань сімейного права Девід Гласс.

Більш того, обмежуючи спілкування Бреда Пітта з дітьми, 43-річна Анджеліна Джолі ризикує втратити первинної опіки над ними, якщо вона не буде сприяти поліпшенню їх відносин з батьком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт забороняє Анджеліні Джолі вивозити дітей за кордон

"Дуже важливо, щоб кожен з шести дітей мав міцні і здорові відносини не тільки з матір'ю, але і зі своїм батьком", - заявив суддя.

Суд також постановив, що протягом десяти днів, поки Джолі знімається у фільмі "Малефісента 2" (Maleficent 2) в Лондоні, Пітт буде проводити зі своїми дітьми по чотири години на день, а також разом з ними відвідувати сімейного психолога. Джолі ж бути присутньою під час зустрічей Пітта з дітьми не дозволяється.

Нещодавно інсайдери говорили, що Джолі планувала виїхати на кілька місяців в Європу на зйомки нової картини. При цьому дітей вона збиралася взяти з собою, тим самим позбавивши можливості Пітта бачитися з ними на регулярній основі.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі може втратити право опіки над дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути