Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 09:21

Анастасія Мискіна чекає на донечку (ФОТО)

 
На презентації нового альбому відомого співака Влада Топалова "Хай серце вирішує", яка відбулася в одному з елітних ресторанів Москви, Анастасія Мискіна зізналась, що чекає на дівчинку.

Відома спортсменка Анастасія Мискіна, а з недавнього часу ще і героїня шоу "Льодовиковий період", яка знаходиться зараз на восьмому місяці вагітності, не витрачає часу даремно: тенісистка навіть на такому серйозному терміні продовжує відвідувати світські заходи.

- Я чекаю дівчинку і чудово почуваюся, - поділилася майбутня матуся. - Вагітність не заважає мені відвідувати вечірки і спілкуватися з друзями, у мене все відмінно!

Малятко, поява на світ якою очікується на початку червня, стане першою довгоочікуваною дитиною для 26 літньої спортсменки. Радість очікування малятка не затьмарює навіть те, що до її появи на світ Анастасія готується наодинці. З батьком дитини, захисником хокейного клубу ЦСКА Костянтином Корнєєвим, Мискіна розлучилася кілька місяців тому. Тема відносин з колишнім женихом для Насті закрита.

Моральну підтримку Насті подають найближчі друзі. Так, на презентації нового диска Топалова, куди Мискіна прийшла підтримати автора і давнього свого приятеля, вона була в компанії солістки групи "Фабрика", чарівної Саші Савельєвої.

Нагадаємо, ще не так давно вагітна Мискіна збиралася заміж за Костянтина Корнєєва. Справа йшла до весілля, парочку бачили разом в ювелірному салоні, де тенісистка купувала обручку. Настя буквально світилася від щастя.

Пройшов час, закохані розлучилися, але сказати, що Мискіна більше не світиться, не можна. Завдяки підтримці друзів і близьких тенісистка і зараз, в такий важкий для неї момент, виглядає на всі сто і почувається чудово, пише Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Мискіна чекає на донечку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути