Ексклюзиви
середа, 30 квітня 2008 16:31

Алла Пугачова зробила пластичну операцію

Алла Пугачова зробила пластичну операцію
Алла Пугачова зробила собі подарунок до дня народження. 59-річна співачка провела ряд омолоджуючих процедур у провідного пластичного хірурга Німеччини. У елітному німецькому курортному містечку Баден-Бадені, Пугачевій провели операції по підтяжці вік, шиї і розгладженню шкіри рук.

Після операції Пугачова надягала темні окуляри, темний одяг і шарф навколо шиї.

"Вона робила вибілювання і вирівнювання шкіри рук, - розповіла провідний хірург клініки Івонн Поличок, яка особисто працювала з важливою клієнткою. - Ще вона розгладжувала шию, шкіру на обличчі, прибирала пігментні плями, підтягала повіки, і розгладжувала зморшки навколо очей. При цьому брови піднімаються, очі розплющуються більше і здаються молодшими. Процедури дуже ефективні. Вкрай затребувана операція в старшому віці".

Проведений Пугачевій курс омолоджування зайняв всього пару днів.

У Баден-Бадені Алла Борисівна була в компанії своєї вірної помічниці Олени Чупракової.

Зірка реєструвалася в елітній клініці під ім"ям Чупракової, бажаючи забезпечити себе від можливого розголосу. Завдяки Олені, Аллі Борисівній, що не володіє мовами, вдавалося спілкуватися з місцевим персоналом, повідомляє "LIFE.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова зробила пластичну операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути