Ексклюзиви
середа, 12 листопада 2008 15:36

Аліні Завальській з "Алібі" на 25-річчя подарували діаманти та сім Оскарів (ФОТО)
14

10 листопада вечіркою в стилі 30-х, пафосною, вишуканою, з пристойною часткою гумору (а-ля велика депресія), з джазом, кіно, віскі та дорогими сигарами відсвяткувала в р-ні "Свінг" своє 25-річчя Ангеліна Завальська, учасниця дуету "Алібі".

Іменинниця приготувала для своїх гостей подарунок - джазову програму улюблених композицій у супроводі гр. "Джанкой Brothers". Святкування вели її сестра Ганна та Ангел Педан з Comedy Club.

На великих екранах постійно показували ролики, присвячені винуватиці святкування.

Гості, Олександр Пономарев з дружиною Вікою, Олена Вінницька з чоловіком Сергієм та Олексієм Великим, Маша Ефросиніна з чоловіком Тімуром, Фагот (ТНМК), Коляденко Олена з Назаром, Артем Мілевський, стиліст Ольга Навроцька, Макс Бахматов, Маша Фокіна, відомий ресторатор Микола Тищенко, Мочанов Олексій, Єгор Бенкендорф з дружиною, молодий, але вже відомий актор Павло Піскун та багато інших (всього 50 осіб). Дарували Аліні розкішні букети та презенти: діаманти, годинник, перли, телефони Vertu, дорогий фарфор, оригінальні свічники та світильники, косметику і парфуми, подруга Юля (власниця мережі хутряних бутиків) норкову шубку, мама і сестра сукні від Vera Wang і Олександра Маккуіна, батько-продюсер фінансував все свято і ще зробив практичний, суто чоловічий подарунок - поміняв "гуму" на машині дочки на зимову.

Сюрпризами від друзів весь вечір захоплювалася Ангеліна. Сергій Притула з Камеді подарував з тонкого полотна ручної роботи вишиванку під марш духового оркестру, спеціально запрошеного з цього приводу.

Після того, як ювілярка, загадавши бажання, задула свічки на 10 кг торті, Олександр Пономарев, Фагот, Олена Вінницька та Ганна Завальська виконали пісню-присвячення, яку написала для сестри Ганна на музику Стіві Вандера.

А ще Аліна отримала відразу сім Оскарів! У номінаціях краща дочка, сестра року, краща співачка, ведуча, актриса, танцівниця, найкрасивіша.

Пригощали гостей як найрізноманітнішими заморськими делікатесами: устриці, ікра, біла, червона риба, м"ясні рулетики з дичини, так і рідним українським салом, картоплею в мундирі, огірочками (домашніми).
З міцних напоїв пропонували віскі, шампанське, біле та червоне італійські вина, коньяк. Для анонімних любителів спиртного напої подавали у фарфорових чашках.

За матеріалами E-motion.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Аліні Завальській з "Алібі" на 25-річчя подарували діаманти та сім Оскарів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути